Fuld fart over feltet i Frankfurt

FSV Frankfurt og Union Berlin jagter begge en sejr i eftermiddagens kamp i 2. Bundesliga

Tysk fodbold har været leveringsdygtig i offensiv fodbold - også i den næstbedste række - og der kan komme mål igen i eftermiddag, når FSV Frankfurt tager imod Union Berlin. (Arkivfoto: AP/Sebastian Widmann)
Tysk fodbold har været leveringsdygtig i offensiv fodbold - også i den næstbedste række - og der kan komme mål igen i eftermiddag, når FSV Frankfurt tager imod Union Berlin. (Arkivfoto: AP/Sebastian Widmann)

Spilforslag Tag to hold, der ind til videre har været leveringsdygtige i adskillige målrige kampe og lad dem tørne sammen i en kamp, hvor begge har alt at vinde ved en sejr og intet at tabe.

Det ligner umiddelbart opskriften på en målrig kamp, og i det lys er det egentligt lidt overraskende, at man kan hente næsten to gange pengene på mindst tre scoringer.

Union Berlin har leveret 17 kampe med mindst tre mål (af 26) i denne sæson, heraf otte (af 12) på udebane. Man gik målløse fra banen i udekampen mod Köln (0-2) for nyligt, men har ellers præsteret masser af scoringer på fremmed græs.

FSV Frankfurt kan præstere 15 af 26 kampe over 2,5 mål. Kun seks af 13 hjemmekampe er gået over 2,5 mål, hvilket så kan være det, der skal forsvare bookmakernes relativt høje odds.

Til gengæld er det måske nok værd at notere sig, at tre af holdets fire seneste kampe er gået over 2,5 mål, hvor man både har vist offensive kvaliteter i 6-1 sejren over Aalen på eget græs og defensive huller i 0-3 ude mod henholdsvis Paderborn og St. Pauli. Alle tre mandskaber, der er placeret under Union Berlin i tabellen.

Der er fortsat flere fravær hos hjemmeholdet. Mest interessant for dette spil er stamspilleren Tim Heubach (forsvar), der har manglet i de to seneste kampe. Han har været en af holdets bedste i defensiven i denne sæson. Mindst lige så interessant er det, at stamspilleren Edmond Kapllani (angreb) er meget tæt på comeback efter at have siddet ude siden midten af december.

Han starter dog næppe inde.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Billedet er næsten det samme hos gæsterne. Union Berlin må klare sig uden førstevalget mellem stængerne, Daniel Haas, og er dermed også svækket i defensiven. Haas har stået samtlige ligakampe i denne sæson, så det bliver sæsondebut for sidste sæsons førstevalg, Jan Glinker.

På midtbanen har Baris Özbek meldt fra på grund af sygdom. Han har kun spillet tre kampe fra start siden vinterens skifte fra Trabzonspor.

Offensivt er angrebsreserven Steven Skrzybski (angreb) klarmeldt efter sygdom.

Med et markant afbud i defensiven hos begge hold, offensive kvaliteter samt kampens betydning i baghovedet, hvor kun en sejr tæller, hvis man vil blande sig i kampen om playoff, så er der umiddelbart fin værdi i odds 1,95 på mindst tre scoringer.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere