Atletico Madrid jagter sølvet

Atletico Madrid ligner større favoritter end som så, når de møder et svækket Valencia-mandskab i aften

Diego Costa har været stærkt kørende i den seneste tid og dermed har Atletico Madrid fået to formstærke angribere at spille ud. Både Costa og topscorer Falcao kan komme til at gøre ondt på Valencia i aften. (Foto: AP/Alvaro Barrientos)
Diego Costa har været stærkt kørende i den seneste tid og dermed har Atletico Madrid fået to formstærke angribere at spille ud. Både Costa og topscorer Falcao kan komme til at gøre ondt på Valencia i aften. (Foto: AP/Alvaro Barrientos)

Spilforslag Det hører til sjældenhederne, at der gives odds 1,75 på en hjemmesejr til Atletico Madrid. Faktisk ligner det sæsonens foreløbigt højeste, og det selvom hovedstadsklubben har vundet 13 af 14 hjemmekampe i denne sæson.

Så skal det næsten med på listen for i dag. Også selvom gæsterne fra Valencia naturligvis ikke skal undervurderes.

Ind til videre har Atletico Madrid vist, at de vil kæmpe med Real Madrid helt frem til målstregen, når det gælder andenpladsen i tabellen. Når man ikke kan blive mester, så er det næstbedste at slutte foran lokalrivalerne, og muligheden blev ikke mindre, da Real Madrid i aftes kun fik 1-1 ude mod Real Zaragoza.

Atletico Madrid kan dermed overtage andenpladsen med en sejr i aften.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Valencia jagter fjerdepladsen i tabellen, der giver adgang til kvalifikationen til Champions League. Formen er ikke prangende, selvom det blev til en vigtig 3-0 sejr over Betis sidst. Man er ikke noget stort udehold med 4-3-6 ind til videre. Vel er alle fire sejre kommet inden for de seneste seks, men de er også kommet mod hold, der aktuelt ligger blandt de seks nederste i tabellen.

I praksis har Valencia kun hentet ét sølle point på udebane mod hold fra den øverste del af tabellen i denne sæson, og samlet hedder statistikken beskedne 3-3-7 mod hold, der ved kampstart lå i top-ti.

Det er ikke rigtigt afskrækkende, og giver øget tro på en hjemmesejr i aften.

Læs også spilforslaget:

Se også: Fuld fart over feltet i Frankfurt

Det samme gør status i de to lejre.

Atletico Madrid savner kun stamspilleren Juanfran (forsvar), der afsoner karantæne. Tiago (midtbane) er med igen, men starter næppe inde.

Valencia har stamspillerne Adil Rami (forsvar) og Sofiane Feghouli (midtbane) ude med karantæne, mens Victor Ruiz (forsvar) og topscorer Soldado (angreb) er ude med skader. Vigtige Ricardo Costa (forsvar) er først lige blevet klarmeldt, men kastes formentligt direkte ind i startopstillingen.

Fire mand fra stærkeste opstilling savnes og man ser en anelse sårbar ud i alle kæder, hvor spørgsmålene i særdeleshed kredser om det centrale forsvar og tabet af Soldado.

Det kan komme til at koste mod et Atletico Madrid-mandskab og odds 1,75 må efter omstændighederne betegnes som helt fint.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere