Nedtur i Coventry

Klubben er kommet under administration og fået fratrukket ti point i tabellen - i eftermiddag kan følge endnu en skuffelse på banen

Coventrys økonomiske fremtid er usikker og nu er playoff-drømmen også punkteret med en pointstraf. Humøret må være i bund og det kan koste en ny skuffelse mod oprykningskandidaterne fra Doncaster i eftermiddag. (Arkivfoto: AP/Peter Dejong)
Coventrys økonomiske fremtid er usikker og nu er playoff-drømmen også punkteret med en pointstraf. Humøret må være i bund og det kan koste en ny skuffelse mod oprykningskandidaterne fra Doncaster i eftermiddag. (Arkivfoto: AP/Peter Dejong)

Spilforslag Krisen kradser i Coventry. Man lå godt til i tabellen, men så kom man under administration på grund af økonomiske problemer, tabte skuffende til Portsmouth (0-2) og senest er man blevet fratrukket ti point.

Det betyder, at man nu er tættere på nedrykningsstregen end på playoff, og hvis ellers økonomien ikke rettes op, så kan man også ende med at dreje nøglen om.

Noget af en mavepuster, der godt kunne ende med at koste inde på banen. Det blev i hvert fald nævnt i krogene, da det blev 0-2 ude mod Portsmouth sidst. Til det sidste var det usikkert om økonomien var til at spille sæsonen færdig på Ricoh Arena, men det lykkedes dog at få en aftale i stand, og derfor spilles kampen dog trods alt i vante omgivelser. Ikke at det nødvendigvis er afgørende, for Coventry har ikke været noget overbevisende hjemmehold i denne sæson.

I eftermiddag kunne nedturen godt fortsætte, for det er mod en væsentligt bedre modstander.

Doncaster topper tabellen og er rækkens uden sammenligning bedste udehold med 13-4-3 i 20 kampe. Det er en så stærk statistik, at mange ville godt tilfredse med at have den på hjemmebane.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Mandskabsmæssigt har Coventry-manager Steven Pressley antydet, at man meget vel vil se flere eksperimenter frem mod sommerpausen. Det bliver dog ikke nødvendigvis allerede fra i dag. Pointstraffen er således anket og så længe man stadig håber på at kunne slippe for den, så lever håbet om en plads i playoff.

Ændringer kan der dog godt blive, for stamspillerne Cyrus Christie (forsvar) og Steven Jennings (angreb) er tvivlsomme, og dermed synes mandskabsproblemerne at fortsætte.

Stamspillerne Blair Adams (forsvar), Richard Wood (forsvar) og Leon Clarke (angreb) er således allerede sat ud af spillet og vigtige Carl Baker (midtbane), der stod over sidst, bliver kun muligvis klar til i dag. Det afgøres senere i dag. Specielt Clarks frafald gør ondt, og bliver Baker ikke klarmeldt, så er det også en ganske alvorlig streg i regningen.

Læs også spilforslaget:

Se også: AGF må bøje sig i Farum

Doncaster har givet stamspilleren Paul Quinn (forsvar) fri, men til gengæld er den nye lejesvend Dean Furman (midtbane) med igen efter at have været optaget af landskamp for Sydafrika.

Mere eller mindre faste folk som Martin Woods (midtbane), Dave Syers (midtbane) og Paul Keegan (midtbane) er fortsat ude. De er blevet erstattet med folk som førnævnte Furman samt John Lundstram (midtbane), der er lejet i Everton, og Cameron Howieson (midtbane), der er lejet ind fra Burnley. Ind til videre har Lundstram bidt sig fast i startopstillingen.

Alt i alt ser det fornuftigt ud, og det er fristende at gå planken ud og spille det rene 2-tal. Vi vælger dog den mere forsigtige version med Draw No Bet (svarer til Asian Handicap 0), hvor indsatsen kommer retur ved uafgjort.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere