England vinder også ved hjørneflaget

Der ventes engelsk bombardement af San Marino i aften, og det kan også give et solidt engelsk overtag på hjørnesparks-statistikken

Danny Welbeck var på pletten to gange i det første møde mod San Marino og englænderne skal nok få scoret igen i aften. (Foto: AP/Tom Hevezi)
Danny Welbeck var på pletten to gange i det første møde mod San Marino og englænderne skal nok få scoret igen i aften. (Foto: AP/Tom Hevezi)

Spilforslag Med odds 1,01 på engelsk sejr over San Marino i aften, så skal man lede længe efter en større favorit.

Det er slet ikke værd at bruge energi på, og der skal nok satses på et solidt handicap-spil, før det giver mening at stikke ud på. Interessen herfra kredser dog om det mere alternative spil på hjørnespark.

Også på den konto er der lagt op til en ensidig affære, og selvom det måske ikke ligefrem bliver så udtalt som i den første kamp, hvor englænderne havde 16 hjørnespark mod San Marinos nul, så kan mindre også gøre det.

Her slår vi til på odds 1,85, hvor England skal notere ni hjørnespark mere end San Marino. Præcist otte hjørnesparks forskel giver indsatsen retur.

Linien blev som bekendt overskredet i det omvendte møde, og blev det såmænd også i San Marinos seneste kvalifikationskamp ude mod Montenegro (0-11).

Læs også spilforslaget:

Se også: Malta må bøje sig

San Marino kommer til at spille defensivt, og England kommer til at have bolden mest. Gæsterne kommer også til at notere flest afslutninger, og den slags har det med også at udløse flest hjørnespark.

Det springende punkt er så, hvor mange englænderne får. Det er åbenlyst at hjemmeholdet ikke spiller med stor risiko og derfor giver mange hjørnespark væk, og odds 1,85 synes rigeligt interessant på at England trods alt får mindst ni mere end hjemmeholdet.

Læs også spilforslaget:

Se også: Frankrig skal på overarbejde

At banen i San Marino så oven i købet er en lille smule bredere end den holdene mødtes på på Wembley kan også godt tippe til fordel for flere hjørnespark.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Status rent mandskabsmæssigt er knapt så interessant i forhold til dette spil, selvom San Marino måske vil hente en snert af håb i de fravær, som England har rent defensivt.

Til gengæld er det ikke helt uinteressant at englænderne kommer med nogle spillere, der kan levere noget på kanterne. Helt nede fra backpladserne og frem mod frontlinien, hvor man vil forsøge at åbne hjemmeholdets defensiv ved at spille bredt.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere