Klappen er gået ned for Tonbridge

Defensiven har store problemer og er yderligere svækket til aftenens kamp mod topholdet Welling United

Tonbridge Angels har det svært i øjeblikket og situationen er ikke blevet bedre af karantæne til to af de bærende kræfter i forsvaret. (Arkivfoto: AP/Martin Meissner)
Tonbridge Angels har det svært i øjeblikket og situationen er ikke blevet bedre af karantæne til to af de bærende kræfter i forsvaret. (Arkivfoto: AP/Martin Meissner)

Spilforslag Man kan vel næsten ikke komme længere væk fra Champions League, men derfor er der nu alligevel grund til at kigge nærmere på aftenens kamp fra den engelske Conference South, hvor en enkelt kamp fortjener et lille udstik.

Welling United tager imod Tonbridge Angels i en kamp, der kan sende hjemmeholdet endnu tættere på oprykning til Conference Premier, der er den femtebedste engelske række.

Ind til videre har succesen været grundlagt på hjemmebane, hvor det kun er blevet til ét liganederlag i to år og hvor man aktuelt står med 12-1-0 for de seneste 13.

Så ville det ligge lige til højrebenet med endnu en sejr, og odds er da også sat derefter. Dog kan man i skrivende stund få odds 1,41 efter kommission på Betfair, hvilket må betegnes som ganske spilbart.

Vi giver den dog lige en tand mere med Asian Handicap -1, -1,5 (svarer til Asian Handicap -1,25), hvor der er fuld gevinst ved sejr på to mål, mens halvdelen af indsatsen kommer retur ved en etmålssejr.

Mål plejer således ikke være en mangelvare hos hjemmeholdet, der har nettet mindst to gange i ni af de seneste 11 hjemmekampe og er rækkens mest scorende med 66 mål i 31 kampe.

Læs også spilforslaget:

Se også: Han ligner ikke en målscorer

Mål bør der komme flere af i aften, hvor Tonbridge Angels kommer på besøg. Gæsternes form er elendig, og defensiven sejler. Facit er 1-0-5 i de seneste seks kampe, hvor der er lukket 16 mål ind.

Det kan gå galt igen i aften, hvor to af nøglespillerne i defensiven, Gary Elphick (forsvar) og Olly Schulz (forsvar) afsoner karantæne. Det efterlader et gevaldigt hul i det centrale forsvar, for alternativerne er få. Klubben arbejder på at hente akut forstærkning ind, men det lykkes næppe i tide til kampen i aften.

Offensiven er forstærket med Ashley Miller (angreb) fra Gillingham. Teenageren kan godt vise sig at kunne gøre en forskel på dette niveau.

Welling har også forstærket offensiven. Jake Reid (angreb) er hentet ind fra Telford, hvor han var fast mand. Han har tidligere været en målfarlig herre på dette niveau, så det kan vise sig som et fint supplement til topscorer Ross Lafayette (angreb).

Rent spillemæssigt har Welling United ikke imponeret i de seneste kampe, hvilket blandt andet er blevet tilskrevet et solidt forspring i toppen af rækken. Godt nok ligger man lige på point med Salisbury, men man har tre kampe til gode i forhold til forfølgeren. Til gengæld var det som om alvoren gik op for spillerne sidst, hvor man var på hælene mod Basingstoke Town, men hev sig op i anden halvleg og fik 1-1. Fortsætter man, hvor man slap, så begynder det at se ganske fornuftigt ud igen.

Vi befinder os så langt nede i de engelske fodboldrækker at indsatsen altid skal være forsigtig, men ikke desto mindre, så er odds attraktivt nok til at komme med i dag.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere