Topholdet buldrer videre

Samtlige Bayerns ligasejre i denne sæson har været på mindst to overskydende mål, og et afbudsramt Hoffenheim-mandskab er det næste, der kan blive kørt over

Bayern triumferede mod Dortmund i pokalturneringen, og kan følge det op med endnu en overbevisende sejr i ligaen i eftermiddag. (Foto: AP/Kerstin Joensson)
Bayern triumferede mod Dortmund i pokalturneringen, og kan følge det op med endnu en overbevisende sejr i ligaen i eftermiddag. (Foto: AP/Kerstin Joensson)

Spilforslag Det har været Bayern München og alle de andre i denne sæson. Det sydtyske storhold har simpelthen bevæget sig i en helt anden sfære end resten af klubberne i Bundesligaen, og kan meget vel også ende med at indtage den europæiske trone i Champions League.

Hoffenheim ligner ikke et hold, der kan stikke en kæp i det buldrende tyske fodboldtog. Det lugter langt væk af endnu en komfortabel sejr, hvor der synes værdi i både Bayern-sejr på mindst to mål til odds 1,78 og den lidt mere vovede variant med Bayern-sejr til nul (2,05 hos Unibet).

Samtlige Bayerns ligasejre i denne sæson har været på mindst to mål, hvilket i sig selv er en ganske slående statistik, mens nullet er holdt i 16 af sæsonens 23 kampe. Mest solid har defensiven været på udebane.

Topholdet har således bare lukket ét mål ind i 11 udekampe i denne sæson og mønstrer en så stærk defensiv, at man i Tyskland tørt må konstatere, at skal Bayerns tyske landsholdsmålmand, Manuel Neuer, have kamptræning, så må kan skifte klub ...

Helt så dirkefri er Bayerns defensiv selvfølgelig ikke, men modstanderne bliver holdt i en meget kort snor, og Neuer har vist sig som en uhyre solid sidste skanse. Han kan også holde nullet mod et Hoffenheim-mandskab, der er skidt kørende og ikke ligefrem sprudler rent offensivt.

I tre af ud af de seks kampe i foråret er det ikke lykkedes at score, og selvom det så er blevet til fire mål i de tre andre, så er det altså ikke fordi, der bliver skabt det helt store. Senest skuffede man stort ude mod Augsburg og tabte 1-2.

Bayern spillede onsdag pokalkamp mod Dortmund, og holdt nullet endnu engang. Det var sjette 'clean sheet' til Neuer i de otte kampe (alle turneringer), der er spillet i 2013.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Der ventes ikke de store rokeringer hos Bayern i forhold til pokalkampen. Dog får stamspilleren Franck Ribery (midtbane) formentligt comeback på bekostning af Arjen Robben (midtbane).

Eneste nævneværdige fravær er Holger Badstuber (forsvar), der har siddet uden for siden starten af december.

Så ser det langt mere betænkeligt ud for Hoffenheim, der kæmper med en lang fraværsliste, der ikke er blevet mindre efter skuffelsen mod Augsburg. Nu mangler således også stamspillerne Andreas Beck (forsvar) og Eugen Polanski (midtbane) på grund af karantæne samt stamspilleren Matthieu Delpierre (forsvar), der udgik med en skade.

I forvejen mangler Chris (forsvar), Boris Vukcevic (midtbane), Sebastian Rudy (midtbane) og Sejad Salihovic (midtbane), hvor de to førstnævnte har været ude meget længe, men hvor specielt midtbanespillerne er stærkt savnede i øjeblikket. Rudy var en af de bærende kræfter ind til han røg ud i midten af december.

Det efterlader et samlet billede af et yderst svækket Hoffenheim-mandskab, der denne gang ser specielt sårbare ud i defensiven. Det bliver så også lige præcist det, der tipper hos fra spil på Bayern-sejr til nul og over til Bayern-sejr på mindst to mål. Man kan give den en tand mere med spil på Bayer-sejr med Asian Handicap -1,75. Det vil sige fuld gevinst ved Bayern-sejr på mindst tre mål og halv gevinst, hvis den bliver på præcist to overskydende mål. Her er det dog værd at notere sig, at Bayern - trods solidt overtag - ikke altid knuser modstanderne. Mens samtlige sejre har været mindst to mål, så har 'kun' ni af de 19 ligasejre været på mindst tre mål.

Det omvendte opgør endte 2-0 til Bayern München efter 90 minutter, hvor Hoffenheim kun noterede én afslutning inden for rammen. Tre af spillerne fra startopstillingen mangler til dagens kamp. To af dem var Hoffenheims bedste i kampen ...

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere