Auxerres optur fortsætter

Bundproppen Sedan har det svært i egen hule og det kan et genfødt Auxerre-mandskab udnytte

Bernard Casoni, her i rollen som landstræner for Armenien, har fået sat skik på tingene i Auxerre og jagter en ny sejr i Sedan i aften. (Foto: AP/Melik Bagdasarian)
Bernard Casoni, her i rollen som landstræner for Armenien, har fået sat skik på tingene i Auxerre og jagter en ny sejr i Sedan i aften. (Foto: AP/Melik Bagdasarian)

Spilforslag Det er egentligt ganske overraskende, at der er bookmakere, der vurderer Sedan som favoritter til at besejre Auxerre. Det er trods alt det absolutte bundhold i Ligue2, der bare har vundet én hjemmekamp i sæsonen, mod et gæstende Auxerre-hold i klar fremgang efter et trænerskifte i december.

Det betyder så til gengæld, at der kan hentes ganske fornuftige odds på point til gæsterne.

Sedan har akut brug for point og helst tre af slagsen, hvilket kan give en ganske åben affære, for Auxerre skal for sin del også bruge tre point i det spinkle håb om oprykning. Til gengæld er troen på, at det så også kan lykkes formentligt noget større hos gæsterne end hos værterne.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Sedan er uden sejr i syv ligakampe i træk og har bare én hjemmesejr hele sæsonen, mens Auxerre lige nu buldrer afsted med fire sejre på stribe og masser af mål.

Faktisk har gæsterne i den grad fået mere luft og tro på tingene efter trænerskiftet i december. Jean-Guy Wallemme røg ud og blev erstattet af rutinerede Bernard Casoni, der blandt andet førte Evian op i den bedste række i 2011.

Facit er 6-1-2 siden han tiltrådte og nu drømmer man om at kunne indhente top-tre i tabellen. I så fald er der ikke råd til mange svipsere og det gælder også en udekamp mod rækkens nummer sidst.

Ikke at det så nødvendigvis lykkes, men point bør det kunne blive til. Faktisk ville vi være gået planken helt ud på 2-tallet, hvis det ikke lige var usikkerhed omkring gæsterne på grund af flere fravær.

Profilen Georges Mandjeck (midtbane) afsoner karantæne, hvilket kan koste på den defensive midtbane og defensiven er allerede svækket af en skade til stamspilleren Marco Ramos (forsvar). Rent offensivt er det heller ikke et plus, at man siden sidst er uden Yaya Sanogo (angreb), der havde scoret syv mål i to kampe før weekendens udekamp mod Istres (3-0).

Læs også spilforslagene:

Se også: El Clásico er lig med mål
Se også: Her bliver mål en mangelvare

Sedan kommer for sin del også svækket. Damien Marcq (midtbane) mangler på den defensive midtbane og Mamadou Diallo (angreb) savnes i offensiven, der i øvrigt ikke haft meget at byde ind med på det seneste. Det er dog så alligevel lykkedes at hive point ud af tre af de fire seneste hjemmekampe (0-3-1).

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere