Odds 3,30 på en favoritsejr

Elche har specialiseret sig i sejre på 1-0 og 2-0, og en ny af slagsen i aften kan sikre mere end tre gange pengene

Elches stærke defensiv kan også holde nullet i aften, og så er man kommet et stort skridt tættere på endnu en 1-0 eller 2-0 sejr. (Arkivfoto: AP/Shuji Kajiyama)
Elches stærke defensiv kan også holde nullet i aften, og så er man kommet et stort skridt tættere på endnu en 1-0 eller 2-0 sejr. (Arkivfoto: AP/Shuji Kajiyama)

Spilforslag Man skal rejse sig ved det træ, som man er faldet, og så kaster vi os ud i Segunda Division igen. Efter at Alcorcono snublede for os i går, så bliver det topholdet Elche, der revanchere os i aften.

Og det med et af de mere vovede spil på at kampen ender enten 1-0 (odds 6,32 efter kommission) eller 2-0 (6,89 efter kommission). Stikker man ud med 52 procent på det første og 48 procent på det andet, så giver det odds 3,30, hvilket umiddelbart holder fin værdi, selvom der naturligvis er med så meget usikkerhed indbygget, at sparegrisen ikke skal slagtes.

Elche har været helt i særklasse i denne sæson, og ikke mindst på hjemmebane været helt ustyrlig. 11-1-0 er svært at matche i de tre bedste rækker i Spanien, og alene af den grund kan man selvfølgelig sagtens forsvare et spil på det rene 1-tal til odds 1,57 (Betfair /efter kommission).

Kigger man nærmere på resultaterne, så har Elche - trods den overbevisende placering i tabellen - kun vundet to af 17 sejre med mere end to mål. Den seneste ligger helt tilbage i oktober, hvor Numancia blev besejret med 4-0. Siden har man stået ualmindeligt godt defensivt og så ellers lige præcist leverede et eller to mål, der sikrede sejrene.

Syv af holdets seneste otte sejre har været på enten 1-0 eller 2-0.

Det billede kunne sagtens fortsætte i eftermiddag, hvorfor bookmakerne heller ikke har revet sig rent oddsmæssigt på spil på under 2,5 mål.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

På papiret er der tale om kvalitetsforskel. Elche har fortjent erobret førstepladsen, mens Huesca ligger på en 18. plads og kun ét point over nedrykningsstregen. Holdet har ikke præsteret specielt godt på udebane (3-2-8) og allerede tabt de udekampe, der ind til videre er spillet mod hold, der indtager den aktuelle top-seks.

Seneste udekamp endte med et 0-1 nederlag til Racing Santander, der ligger under nedrykningsstregen.

Til gengæld har det også været ganske kendetegnende, at man trods bundplaceringen sjældent bliver kørt over. Af sæsonens 11 nederlag har kun de to været på mere end to mål. Ser man isoleret på udekampe mod de hold, der aktuelt slås med Elche i toppen af rækken, så er det blevet 0-1 ude mod Alcorcón og 0-1 ude mod Almeira. Fem af de seneste syv nederlag på udebane har været på 0-1 og i seks af de seneste ti udekampe er det ikke lykkedes at score.

Hos Elche stod Aaron Niguez (midtbane) egentligt til karantæne efter rødt kort sidst, men afgørelsen er omstødt og han er med i dagens kamp. Det betyder, at Elche er tæt på stærkeste opstilling. Kun reserverne Beranger (forsvar) og Pelayo (midtbane) mangler. Det bliver altså den normalt så stærke defensiv, der venter Huesca i aften.

Gæsterne er væsentligt hårdere ramt med afbud fra stamspillerne David Rivas (forsvar) og Tariq Spezie (angreb). Sidstnævnte er et frisk fravær og øger selvsagt ikke gæsternes mulighed for at score et mål. Defensivt stod man godt sidst (3-0) over Lugo, der så heller ikke er på Elches niveau. For gæsterne vil det i den nuværende situation været en succes, hvis man kan komme hjem med det ene point og derfor kan fokus meget vel ligge på en kompakt defensiv. Noget der også kan bane vejen for en smal hjemmesejr.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere