Krisen kradser i Almere

Alle kampe i det nye år er tabt, og der er ikke tegn på snarlig bedring - det kan MVV udnytte i aften

Målene vælter ind i Almere, der slet ikke har kunnet få tingene til at fungere i 2013. En ny skuffelse kan komme mod MVV i aften. (Arkivfoto: AP/Alvaro Barrientos)
Målene vælter ind i Almere, der slet ikke har kunnet få tingene til at fungere i 2013. En ny skuffelse kan komme mod MVV i aften. (Arkivfoto: AP/Alvaro Barrientos)

Spilforslag Det er fortsat intenst i toppen af den næstbedste hollandske fodboldrække, hvor flere bejler til den førsteplads, der giver direkte oprykning til Æresdivisionen. Sparta topper ikke overraskende, men der skal ikke megen gummiben til, før flere andre hold kan slå til.

Førsteudfordrer er lige nu Maastricht-klubben MVV, der i aften gæster Almere.

MVV er fortsat ubesejret på udebane, og sæsonens bare tre nederlag er således kommet på hjemmebane. Modstanderne har i de tre tilfælde været hold, der aktuelt kæmper med i toppen af rækken.

Det gør Almere absolut ikke, og der hersker ikke den store tvivl om, at MVV derfor går benhårdt efter en sejr. Nøjagtigt som i kampene mod de andre hold i bundregionen. Det har ind til videre givet fuldt udbytte mod Eindhoven, Excelsior, Emmen, Oss og Almere, hvor der er scoret mindst to mål i hver af dem. Man har altså allerede besejret Almere én gang i denne sæson.

Den gang som nu møder MVV et Almere-mandskab, der befinder sig i et stort formdyk. Samtlige kampe siden årsskiftet er tabt, og målene vælter ind bag Dennis Gentenaar (mål). Ikke at man på den post har de store alternativer. Gentenaar var således ikke med sidst, men afløseren Erwin Friebel lukkede så tre mål ind mod Veendam (1-3).

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Træner Fred Grim roder rundt efter en taktik, der kan vende billedet, men ind til videre har det skabt mere forvirring end ro. Det vil ikke overraske om der kommer rokeringer igen i aften. Han er uanset tvunget til at finde en erstatning for stamspilleren Leory Resodihardjo (midtbane), der afsoner karantæne. I forvejen mangler flere spillere, hvor det i særdeleshed er værd at notere sig Cees Toet (forsvar), der har været sikkert mand hele sæsonen, men nu mangler for anden kamp i træk.

Offensivt er der stor usikkerhed om Fabian Serrarens (angreb), hvor et afbud vil være yderligere et tilbageslag for hjemmeholdet.

Læs også spilforslaget:

Se også: Her er hjemme ikke bedst

MVV tankede frisk selvtillid med 2-0 over Veendam sidst, og er denne gang forstærket med comeback til stamspilleren Nathan Rutjes (midtbane). Man mangler fortsat stamspillerne Leroy Labylle (forsvar/midtbane) og topscorer Danny Schreurs (midtbane/angreb), hvilket naturligvis ikke er et plus for dette spil. Man viste sig dog ganske solid mod Veendam og vandt. Det var ikke direkte prangende, men mindre kan også gøre det, når man møder et Almere-mandskab i store problemer.

Vi spiller Asian Handicap -0,5, hvilket i praksis er det samme som spil på det rene 2-tal. Odds er dog lige et nøk bedre på den variant.

Læs:

Se også: Sådan fungerer Asian Handicap

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere