Mindst to mål i aften

Juve Stabia og Brescia er normalt gode for mål i deres kampe og i aften kan de passende understrege det

Juve Stabia og Brescia er ikke bange for at søge målene og det har det med at give åbninger bagude. Det kan også blive tilfældet i aften. (Arkivfoto: Alvaro Barrientos/AP)
Juve Stabia og Brescia er ikke bange for at søge målene og det har det med at give åbninger bagude. Det kan også blive tilfældet i aften. (Arkivfoto: Alvaro Barrientos/AP)

Spilforslag Absolut ikke nogen nem mandag at skulle vaske weekendens skuffelser af sig. Faktisk kan man nok med en vis fornuft vælge at kigge mod tirsdag, hvor der igen er kampe fra blandt andet Premier League.

Skal der alligevel stikkes ud i dag, så kunne det blive på mål i opgøret mellem Juve Stabia og Brescia. Bookmakerne har således valgt at ligge usædvanligt højt.

Juve Stabia præsterer således 3,00 mål i snit i sine kampe og Brescia ligger på 2,68 i sine. Begge dele over linien på 2,5 og så er odds 2,10 på mindst tre mål ganske fornemt. Nu er den slags statistik ganske taknemmelig og specielt for Brescias vedkommende afslører et nærmere kig, at ganske mange af deres kampe har budt på præcist to mål.

Af samme årsag tester vi her over to mål, hvor vi vinder ved tre mål, men får indsatsen retur ved præcist to mål.

Kun én gang i denne sæson har Brescia leveret en udekamp med under to mål, og det var i sæsonens første af slagsen. Seks af de efterfølgende ti har budt på mindst tre mål, hvor det senest blev til hele fem efter 2-3 nederlag til Varese.

At det kan blive målrigt denne gang skal Juve Stabia forsøge at gøre sit til. Hjemmeholdet har kun leveret to hjemmekampe med under to mål, men har overordnet set markeret sig med en ganske offensiv taktik. Det gav masser af mål i de sidste kampe af 2012 og testkampene op til foråret har ligeledes budt på masser af scoringer.

Betingelserne for at der også kommer i mål i aften synes absolut til stede.

I særdeleshed, fordi Brescia kommer med en svækket defensiv. Stamspilleren Sebastian De Maio (forsvar) afsoner karantæne og stærke Bartosz Salamon (forsvar/midtbane) er heller ikke med i truppen. Det kan bane vejen for plads i startopstillingen for Luca Caldirola (forsvar), der er kommet til i denne måned.

Defensivt kan det bliver endnu værre, hvis Fabio Daprela (forsvar) ikke bliver klarmeldt. Han testes før kampstart.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Juve Stabia har også et defensivt fravær, hvilket er fint for dette spil. Stamspilleren Gennaro Scognamiglio (forsvar) afsoner karantæne. Gael Genevier (midtbane) er skadet og ikke med. Det samme gælder den offensive gardering Bruno Salvatore (angreb).

Op til forårets kampe er stamspilleren Donovan Maury (forsvar) rejst. Det samme er Tomas Danilevicius (angreb). Sidstnævnte var - trods ude og inde af startopstillingen - topscorer, så han kan blive savnet. Det modregnes dog af comeback til stamspilleren Jerry Uche Mbakogu (angreb), der er klar igen efter at have siddet ude siden starten af november. Helt ny i truppen er kantspilleren Simone Verdi (midtbane/angreb), der er kommet til fra Torino.

Ud over spil på over 2 mål, så kan man også overveje spil på begge hold til at score til odds 1,78 (Unibet). Det spil er gået hjem i ni af 11 hjemmekampe for Juve Stabia og ni af 11 udekampe for Brescia i denne sæson.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer