NEC Nijmegen betaler prisen

Tre røde kort forlænger fraværslisten betragteligt hos NEC Nijmegen og det kan koste mod Utrecht

Den tidligere Esbjerg-spiller Kevin Conboy er en af flere nøglespillere, der mangler hos NEC Nijmegen i dagens kamp mod Utrecht. (Foto: Ole Frederiksen/Polfoto)
Den tidligere Esbjerg-spiller Kevin Conboy er en af flere nøglespillere, der mangler hos NEC Nijmegen i dagens kamp mod Utrecht. (Foto: Ole Frederiksen/Polfoto)

Spilforslag Det startede så godt for NEC Nijmegen i lokalopgøret mod Vitesse, da Melvin Platje scorede til 1-0 allerede efter tre minutter. Så gik det til gengæld også helt galt.

Ikke nok med at man tabte 1-4, men man fik tre mand vist ud undervejs. Det betyder, at der nu er fire mand ude med karantæne til opgøret mod Utrecht. Mest ondt gør det, at Kevin Conboy (forsvar) og Ryan Koolwijk (midtbane) er ude, men kollegaerne i skammekrogen Remy Amieux (forsvar) og Victor Palsson (midtbane) har nu også fået pænt med spilletid.

Kun Conboy var ikke i startopstillingen sidst.

Kvartetten kan se til fra sidelinien sammen med de skadede Pavel Cmovs (forsvar), Evander Sno (midtbane), Youri Loen (midtbane) og Danny van den Meiracker (angreb), hvor det især er Cmovs og Sno, der savnes.

Kevin Wattamaleo (midtbane) er hentet ind fra Excelsior, men om han ligefrem debuterer med plads i startopstillingen er en anden sag.

Det er så op til Utrecht at udnytte de mange fravær. Gæsterne glimrer ved at være blevet et uhyre giftigt udehold. Vel tabte man senest 0-4 ude til Waalwijk, men det var faktisk første liganederlag på udebane siden midten af april. Facit er 6-2-1 i de seneste ni.

Skuffelsen mod Waalwijk blev iøvrigt fulgt op med en fin indsats mod Twente (1-1), så det blev i første omgang ikke startskuddet på et formdyk.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Mandskabsmæssigt er Utrecht uden Marcus Nilsson (forsvar), Edouard Duplan (midtbane/angreb) og Cedric van der Gun (angreb). De to sidstnævnte ville være emner til startopstillingen, men der er mange offensive folk at bringe i spil i truppen. Yassin Ayoub (midtbane) er højest tvivlsom, mens stamspilleren Adam Sarota (midtbane), der har siddet uden for i de seneste to kampe, er meget tættere på comeback. Han testes endeligt op til kampstart.

NEC Nijmegen er ikke noget stort hjemmehold, men taber dog trods alt stadig sjældent i egen hule. Spil på det rene 2-tal kan sagtens forsvares, men vi garderer nu alligevel med Draw no Bet (svarer til Asian Handicap 0), hvor indskuddet kommer retur ved uafgjort.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen