Dynamo Dresden i problemer

Spillet fungerer ikke, og der er solide, offensive fravær til aftenens kamp mod Paderborn

Dynamo Dresdens fans har haft en tung sæson. Deres mandskab har haft store spillemæssige problemer og i aften er man så oven i købet også uden to af de vigtigste spillere i offensiven. (Foto: AP/Norbert Millauer)
Dynamo Dresdens fans har haft en tung sæson. Deres mandskab har haft store spillemæssige problemer og i aften er man så oven i købet også uden to af de vigtigste spillere i offensiven. (Foto: AP/Norbert Millauer)

Spilforslag Det kan godt være, at det ikke er lige kønt, hvad Paderborn leverer, men det er uhyggeligt effektivt og derfor er sidste sæsons positive overraskelse i 2. Bundesliga godt i gang med at spille sig ind i toppen igen.

I takt med at skadelisten er blevet kortere er der kommet flere og flere point ind. Nu er man ubesejret i seks kampe i træk (3-3-0) og selvom der stadig er lige vel mange uafgjorte, og stadig mangler den helt store forløsning på hjemmebane, så ser alting yderst fornuftigt ud.

I seneste hjemmekamp blev det 1-1 mod Kaiserslautern, hvilket må betegnes som godkendt, selvom gæsterne spillede med ti mand i de sidste tyve minutter. Endnu engang var det de defensive dyder, der bar igennem og det ligner et solidt udgangspunkt, hvis man vil holde fast i den sjove ende af tabellen.

Den defensive kvalitet hos modstanderen fra Dynamo Dresden er ikke på samme niveau, og det har kostet i tabellen. Godt nok blev det seneste til 2-1 over FSV Frankfurt, men det holdt hårdt og kostede så oven i købet en dyr karantæne.

Holdets vigtigste våben og topscorer, Mickael Poté, blev således vist ud kort før tid, og han bliver svær at erstatte. Ude i forhold til den kamp er også anfører Robert Koch (midtbane/angreb) og Cristian Fiel (midtbane), mens Cheikh Gueye (forsvar) kan ende med at starte på bænken, da han har været ramt af et maveonde i denne uge.

I forvejen sidder Bjarne Thölke (forsvar), Cüneyt Köz (forsvar), Lars Jungnickel (midtbane) og Petar Sliskovic (angreb) uden for med skader, mens Florian Jungwirth (forsvar) og Muhamed Subasic (forsvar) er usikre. Og selvom det så mest rammer på bredden, så er det problematisk, når der er skader til stamspillere.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Paderborn har også sine fraværsproblemer, men som nævnt er listen blevet kortere og kortere. En håndfuld spillere er ude. Af stamspillerne er det kun højreback Jens Wemmer (forsvar/midtbane), der med sikkerhed mangler. Ligeledes vigtige Alban Meha (midtbane) testes før kampstart.

Paderborn har ind i mellem haft svært ved at bryde modstanderens defensiv ned, og historisk set har hjemmeholdene altid haft det svært i de indbyrdes opgør, men forskellen mellem de to mandskaber synes lige nu stor nok til at odds 1,83 trods alt er attraktivt på hjemmesejr - indsatsen bliver dog forsigtig.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen