Inter har sendt reserverne

Serie A-klubben er videre fra gruppespillet, og prioriterer ikke jagten på førstepladsen, hvilket Rubin Kazan kan udnytte

Solomon Rondon jubler efter sin scoring til 2-1 i Milano. Det rakte lige præcist ikke til en sejr. Torsdag aften kan Rubin Kazan tage revanche. (Foto: Luca Bruno/AP)
Solomon Rondon jubler efter sin scoring til 2-1 i Milano. Det rakte lige præcist ikke til en sejr. Torsdag aften kan Rubin Kazan tage revanche. (Foto: Luca Bruno/AP)

Spilforslag Både Rubin Kazan og Inter er videre fra gruppe H, så ret beset handler de sidste to kampe alene om, hvem der nupper førstepladsen.

Vinderen af kampen, tager også førstepladsen uanset udfaldet af den sidste puljekamp, da det er indbyrdes opgør, der er i første omgang er afgørende, og den første kamp endte 2-2.

Derfor bliver spil på Rubin Kazan som vinder af kampen identisk med spil på russerne som vindere af gruppe H. Det afspejles dog ikke i identiske odds hos bookmakerne.

En helt almindelig sejr udløser odds omkring 2,00, mens puljesejren - som sikres med sejr - kan spilles til odds 2,10. At man ved spil på puljesejr endda stadig har en vinderchance, hvis torsdagens kamp ender 1-1 eller 2-2 gør ikke ligefrem spillet dårligere.

Uanset, så handler det om at Rubin Kazan gerne skulle vinde, og det afgørende spørgsmål er, hvor højt kampen prioriteres, når man nu uanset er videre fra gruppespillet.

Her skal man i særdeleshed hæfte sig ved, at Inter har ladet adskillige stamspillere blive hjemme i Milano. Det drejer sig om Samir Handanovic (mål), Walter Samuel (forsvar), Yoto Nagamoto (forsvar), Esteban Cambiasso (midtbane), Antonio Cassano (angreb) og Diego Milito (angreb).

Her stopper listen dog i praksis ikke, for alle de skadede spillere er heller ikke med. Det drejer sig om Christian Chivu (forsvar), Wesley Sneijder (midtbane), Fredy Guarin (midtbane), Joel Obi (midtbane), Dejan Stankovic (midtbane) og McDonald Mariga (midtbane).

Nu er listen ikke kun fyldt med stamspillere, men det syv af de 11 spillere, der har fået flest minutter i Serie A, der ikke er med. Og det kan blive endnu mere markant, for skal man tro de italienske medier, så er hverken Javier Zanetti (forsvar) eller Rodrigo Palacio (angreb) garanteret en plads i startopstillingen.

Samlet set en markant anden opstilling end den stærkeste, der så i øvrigt også har vist små svaghedstegn på det seneste med 2-3 ude mod Atalanta og 2-2 hjemme mod Cagliari i weekenden.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Det sluttede 2-2 i Milano, da Rubin Kazan og Inter mødtes i den første kamp. Det var en åben kamp, hvor russerne var foran 1-0 og 2-1 ind til Yoto Nagamoto sikrede Inter 2-2 i dommerens tillægstid. I forhold til Inters startopstilling i den kamp er i hvert fald fem mand ude af billedet til torsdagens kamp.

Tager Rubin Kazan opgaven seriøst, så bør det være noget, der kan udnyttes.

Som udgangspunkt har de formstærke russere kun Alexander Ryazantsev (midtbane) ude. Der blev sparet spillere i weekenden, hvor man kørte en pligtsejr hjem mod Alaniya (2-0), og der venter først en ligakamp på mandag, hvor modstanderen er endnu et bundhold, så man kan snildt forestille sig, at det bliver et rimeligt stærkt hold, der løber på banen mod Inter.

Som en sidebemærkning kan nævnes, at vejrudsigten melder om frostgrader i Kazan torsdag aften, hvilket næppe er en yderligere motivation for de italienske gæster, der kommer fra 10-12 grader i Milano.

Man kan i øvrigt også komme ud på en helt sikker gevinst ved at spille Rubin Kazan som puljevinder hos Bet365 til odds 2,10 og så stikke ud på Inter som puljevinder hos NordicBet til odds 2,15

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen