Der kommer mål i Torino

Både Chelsea og Juventus kom på tavlen i deres første, indbyrdes opgør og det kan gentage sig i aftenens kamp i Torino

Juventus' topscorer, Fabio Quagliarella, jubler efter at have sikret italienerne 2-2 på Stamford Bridge. En ny målrig kamp kunne ligge i kortene i aften. (Foto: AP/Lefteris Pitarakis)
Juventus' topscorer, Fabio Quagliarella, jubler efter at have sikret italienerne 2-2 på Stamford Bridge. En ny målrig kamp kunne ligge i kortene i aften. (Foto: AP/Lefteris Pitarakis)

Spilforslag Kravet er egentligt ganske klart for Juventus i aften. Alt andet end en sejr og den fortsatte deltagelse i Champions League hænger i en ualmindeligt tynd tråd.

Det bør udløse en ny, seværdig affære i Torino, for Chelsea har offensive kvaliteter, der nok skal forstå at udnytte de potentielle, italienske blottelser i defensiven.

Da de to hold mødtes på Stamford Bridge i september sluttede det 2-2 og selvom italienerne denne gang er favoritter til sejren, så er det langt fra sikkert, at det også ender med hjemmesejr.

Til gengæld kan det snildt ende med mål i begge ender endnu engang.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Det hører til de absolutte sjældenheder, at Juventus ikke scorer på hjemmebane, og så kan man naturligvis vælge at bruge weekendens 0-0 mod Lazio til optænding af advarselsblusset.

Der var dog ikke mangel på scoringsmuligheder, så vi vælger her at betegne det som en enlig svale. Juventus er trods alt ikke uden grund næstmest scorende hold i Serie A i denne sæson, og man så endda meget vel have Mirko Vucinic (angreb) med igen som en ganske giftig joker. Han stod over mod Lazio på grund af influenza.

I det hele er det et hjemmehold i noget nær stærkeste opstilling.

Læs også spilforslaget:

Se også: Motivationen gør forskellen i Minsk

Det samme kan ikke siges om Chelsea, der er uden John Terry (forsvar) og Frank Lampard (midtbane). Specielt Terry spiller en ganske vigtig rolle med sin store rutine i vanskelige udekampe, som den der venter her.

Nok så interessant i forhold til dette spil, så har Chelsea ikke evnet at holde nullet i nu ni kampe i træk (alle turneringer), hvor man senest lukkede to mål ind mod West Bromwich (1-2).

Modsat er man også kun én gang i hele sæsonen gået fra banen uden at score. Det var tilbage i midten af september mod QPR (0-0). Man noterer et pænt højt antal afslutninger på mål/kamp og har ind til flere spillere, der kan score mål. Ikke mindst på pladserne omkring Fernando Torres (angreb), hvor både Eden Hazard, Juan Mata og Oscar har scoret i denne sæson.

Læs også spilforslaget:

Se også: Bournemouth er genfødt

Chelsea-manager Roberto Di Matteo viste i sidste sæson, at han ved hvad der skal til for at hive resultater hjem i Europa. Den gang med et noget defensivt koncept. Det kunne også godt blive udgangspunktet i aften, hvilket dog ikke nødvendigvis gør englænderne mindre målfarlige.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen