Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Mål i Madrids reserver

Las Palmas kommer til hovedstaden med en uprøvet målmand og det kan koste mål mod Real Madrids målfarlige reservehold

Mål er sjældent en mangelvare, når Real Madrids reserver spiller, og der kan komme yderligere et par scoringer fra mandskabet i aften, når Las Palmas kommer på besøg. (Modelfoto: Colourbox)
Mål er sjældent en mangelvare, når Real Madrids reserver spiller, og der kan komme yderligere et par scoringer fra mandskabet i aften, når Las Palmas kommer på besøg. (Modelfoto: Colourbox)

Spilforslag Det er ikke kun vejret, der viser sig fra sin trøstesløse side. Udbuddet af sportsspil er også noget udvandet. Det behøver underholdningen dog ikke være, når Real Madrids reservehold tager imod Las Palmas.

Real Madrid Castilla er kun gået målløse fra banen én gang siden april, og står noteret for 18 mål i otte kampe ind til videre i Segunda Division. Det ville normalt række langt, hvis ikke det var for en noget hullet defensiv.

Det betyder, at både over 2,5 mål og 'begge hold scorer' er interessante i aftenens kamp mod Las Palmas. Odds på de to er dog alt for tynde.

I stedet bliver det spil på hjemmeholdet til at score mindst to mål. Ud over at være ganske målfarlig, så er der således også den detalje, at gæsterne mangler både sin førstemålmand Mariano Barbosa på grund af karantæne og den normale reserve Raul Lizoáin, der er langtidsskadet. Det betyder, at 22-årige Alejandro får sin debut.

Umiddelbart en alvorlig svækkelse for et hold, der i forvejen har lukket 17 mål ind i otte kampe, hvilket kun overgåes af Guadalajara, der har lukket tyve mål ind i en kamp mere.

Læs også spilforslaget:

Se også: Tre stærke tennistip

Når odds trods alt ryger op, så skyldes det, at hjemmeholdets offensiv er uden Denis Cheryshev (angreb) og Alvaro Morata (angreb), der er optaget af U-landskampe. Det betyder at 17-årige Raul de Tomas (angreb) får sin første kamp fra start som angrebsmakker til topscorer Jese Rodríguez (angreb).

Normalt rækker to mål også række langt til en sejr, og i det lys kan man sagtens forsvare spil på hjemmesejr til odds 1,99 (efter kommission hos Betfair). Der er dog tilpas megen indianerbold i hjemmeholdet til at man ikke kan afskrive hverken 2-2 eller 3-3. Således præsterede holdet blandt andet at komme bagud med 0-2 mod daværende bundhold Hercules sidst inden det trods alt blev til en 4-2 sejr på to mål scoret inden for kampens sidste ti minutter.

Uanset bliver indsatsen lav, mens vi afventer det lidt mere interessante landskampsprogram i morgen....

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen