Portsmouth med store problemer

Det kan blive svært nok bare at stille et hold til udekampen mod Plymouth

Krisen kradser stadig i Portsmouth, der fortsat er uden kontraktspillere og formentligt stiller med et noget alternativt hold til tirsdagens udekamp mod Plymouth. (Foto: AP/Sang Tan)
Krisen kradser stadig i Portsmouth, der fortsat er uden kontraktspillere og formentligt stiller med et noget alternativt hold til tirsdagens udekamp mod Plymouth. (Foto: AP/Sang Tan)

Spilforslag Det kan godt være, at Plymouth er placeret i League2 og Portsmouth i League1, men spørgsmålet er om der reelt er en divisions forskel på de to mandskaber.

Hjemmeholdet ligner en bejler til den øverste del af League2, mens Portsmouth meget vel ender med at rykke ud af League1, hvis man da ikke har drejet nøglen om inden sæsonen er slut.

Krisen hos gæsterne er således langt fra afblæst. Sidste sæson endte i en forventelig nedrykning i kølvandet på store økonomiske problemer og dem har man ikke lagt bag sig. Stort set alle spillere fra sidste sæson er væk. Sidste kontraktspiller Liam Lawrence rejste i fredags.

Hvem der så ellers skal stille op for Portsmouth vil vise sig. I træningskampene har man stillet med en blanding af unge talenter og prøvespillere.

I det lys var det måske ikke ligefrem overraskende, at den sidste finpudsning mod Salisbury fra den sjettebedste række endte med et 1-2 nederlag.

Det kan meget vel blive et nogenlunde identisk hold, der sendes i ilden mod Plymouth i morgen.

Det kan godt være, at der i kulissen tales om endnu en redningsplan med en potentiel køber, men der har man stået før, og det løser under alle omstændigheder ikke de aktuelle problemer med bare at stille hold.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Det problem har man ikke i Plymouth. Sommerpausen har budt på farvel til stamspilleren Simon Walton (midtbane), men ellers har man formået at holde tropperne nogenlunde samlet. Der er også kommet spillere til, men det helt store køb er det ikke blevet til.

Sidste testkamp bød på et 0-1 nederlag til Preston, men efter en godkendt indsats mod et hold, der ligesom Portsmouth spiller i League1.

Det er pokalkamp, og Portsmouth har for så vidt alt at vinde og intet at tabe. Når det er sagt, så bør de aktuelle problemer give sig udslag på banen og Plymouth ligner et fint spil til dette odds.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen