Argentina vinder giganternes kamp

Brasilien stiller med sit OL-hold mod et Argentinsk landshold tæt på stærkeste opstilling.

Et argentinsk landshold tæt på stærkeste opstilling bør være en for stor mundfuld for det brasilianske OL-landshold. (Foto: AP/Natacha Pisarenko)
Et argentinsk landshold tæt på stærkeste opstilling bør være en for stor mundfuld for det brasilianske OL-landshold. (Foto: AP/Natacha Pisarenko)

Spilforslag Man skal altid være varsom med træningskampe, men denne her er et opgør mellem Argentinas bedste og Brasiliens OL-landshold og det bør gør en forskel på neutralbane i New Jersey.

Brasilianerne er godt i gang med forberedelserne til OL-turneringen, hvorfor man stiller med et forstærket U23-landshold. Argentina har ikke den slags overvejelser, men er i gang med forberedelserne til de kommende VM-kvalifikationskampe.

Det vil sige, at Brasilianerne stiller med et talentfuldt hold, der er uden spillere som Julio Cesar (mål), Daniel Alves (forsvar), Luisao (forsvar), Kaka (midtbane), Ramires (midtbane), Fred (angreb) og Robinho (angreb).

Læs også spilforslaget:

Se også: En russer rydder op i Paris

Som det blev demonstreret i testkampen mod Danmark (3-1), så er der fortsat masser af kvalitet på holdet og i særdeleshed offensivt med navne som Neymar (angreb), Hulk (angreb) og Alexandre Pato (angreb). Defensivt ser det dog mere betænkeligt ud, og i særdeleshed efter at Thiago Silva (forsvar) måtte udgå med en skade mod Mexico (1-2). Han er den ene af fire spillere over 23 år i truppen, anfører og en nøglespiller. Han bliver testet før kampstart. Det samme bliver Romulo (midtbane), der har fået fuld spilletid i de tre seneste testkampe.

Læs også spilforslaget:

Se også: Danmark starter med et nederlag

Dette er et arvefjendeopgør, så ingen af de to hold kommer til at give ved dørene. Man aner dog, at brasilianerne er klar over, at dette meget vel ender med et nederlag. Således har der fra landsholdslejren været klare udmeldinger om, at resultatet ikke er vigtigt, og det alene handler om at få skærpet holdet frem mod OL.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Noget anderledes lyder meldingen fra argentinerne. Her lød det blandt andet fra Javier Mascherano, at kampen er alt for vigtig til bare at blive kaldt en venskabskamp.

Han er en af de spillere, der vil være at finde i startopstillingen. Den bliver således tæt på stærkeste med blandt andre Lionel Messi, Gonzalo Higuaín og Sergio Aguero i offensiven. Så savner man næppe Carlos Tevez ...

Læs også spilforslaget:

Se også: Tyskerne viser klassen fra start

Under normale omstændigheder er disse opgør mellem de sydamerikanske giganter tætte, og specielt testkampene svære at forudsige. De aktuelle betingelser gør dog, at odds 2,37 skal prøves. Uden at sparegrisen skal slagtes.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen