Horsens snubler i Sverige

Odds på hjemmestærke Elfsborg synes en tand for højt

Elfsborg kom tæt på en sejr i Horsens, men kan så gøre arbejdet færdig hjemme på kunstgræsset i Borås i dag. (Foto: Rene Schütze/Polfoto)
Elfsborg kom tæt på en sejr i Horsens, men kan så gøre arbejdet færdig hjemme på kunstgræsset i Borås i dag. (Foto: Rene Schütze/Polfoto)

Spilforslag Horsens havde fin ære af den første kamp mod Elfsborg, men måtte nøjes med 1-1 på en sen, svensk udligning fra 11 meterpletten.

Nu venter en returkamp hos et svensk mandskab, der normalt er væsentligt stærkere hjemme end ude.

Elfsborg sluttede treer i sidste sæson, men bejler til mesterskabet i år. Ikke mindst på baggrund af styrken på hjemmebane. Sidste års statistik på kunstgræsset på Borås Arena var 15-3-1 (alle turneringer). Det er i år fulgt op med 10-1-0 (alle turneringer). I praksis har man kun tabt tre betydende hjemmekampe siden august 2009....

Læs også spilforslaget:

Se også: Hun er overvurderet

Netop kunstgræsset er meget vel medvirkende årsag til succesen for Elfsborg, der dog også mandskabsmæssigt råder over kvalitet. Man mangler måske fortsat at finde den store målmaskine i front efter tabet af Denni Avdic (angreb) til Werder Bremen for halvandet år siden, men ellers ser det ganske fornuftigt ud. Nu også med Kevin Stuhr-Ellegaard i målet. Han viser opadgående formkurve og var også stærkt spillende i Horsens.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Mandskabsmæssigt er hjemmeholdet fortsat uden Stefan Roger Larsson (forsvar), men ellers er der få nævneværdige fravær. Unge Sebastian Holmen (forsvar) er med i truppen, mens Amadou Jawo (angreb) er gledet ud.

Horsens er uden Nabil Aslam (forsvar), Jeppe Mehl (midtbane) og Martin Retov (midtbane). I forhold til truppen mod Sønderjyske, så er Anders Nøhr (forsvar) med igen.

Læs også spilforslaget:

Se også: Ukrainere tvunget til angreb

Mens Horsens spillede mod Sønderjyske i mandags, så har Elfsborg holdt spillefri siden mødet i Horsens for en uge siden. Det kan tælle som et ekstra lille plus til hjemmeholdet.

Samlet set synes svenskernes sejrsmuligheder højere end odds 1,80 tilsiger.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen