Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Garnet blafrer i Ungarn

Hviderussiske BATE stiller med en styrket offensiv til returkampen mod Debrecen i Champions League-kvalifikationen

Den første kamp mellem Debrecen og BATE bød på to mål, og der kan snildt komme mål igen i aftenens returkamp. (Modelfoto: Colourbox)
Den første kamp mellem Debrecen og BATE bød på to mål, og der kan snildt komme mål igen i aftenens returkamp. (Modelfoto: Colourbox)

Spilforslag Så gælder det returkampene i tredje kvalifikationsrunde til Champions League med to kampe på programmet i dag. De resterende kampe spilles onsdag.

Ungarske Debrecen og hviderussiske BATE spillede 1-1 i den første kamp. Debrecen kom for at få uafgjort, men var tæt på at tage en sejr. BATE ville gerne frem på banen, men savnede skarphed.

Nu er hviderusserne dog væsentligt forstærket, da vigtige Denis Polyakov (forsvar), Dmitri Baga (midtbane) og Renan Bardini Bressan (midtbane) er tilbage efter tur til OL med det hviderussiske fodboldlandshold. Ikke mindst gensynet med de to sidstnævnte har stor betydning for holdets offensive muligheder.

Defensivt er det bekymrende, at man står uden stamspilleren Egor Filipenko (forsvar) ligesom også den rutinerede anfører Dmitri Likhtarovich (midtbane) er blevet hjemme.

Læs også spilforslaget:

Se også: Han gør kort proces i Toronto

I praksis bør hviderusserne dog have lidt mere at skyde med i aften, og spørgsmålet er så om Debrecen står distancen igen. Hjemmeholdet vil næppe pakke sig fuldstændigt, og har selv de offensive kvaliteter til at komme på tavlen. Blandt andet med nyerhvervelsen Ibrahima Sidibe (angreb), der debuterede med to mål mod Gyori ETO i den hjemlige liga og fulgte det op med målet til 1-0 i den første kamp mod Debrecen.

Han supplerer franske Adamo Coulibaly (angreb), der scorede 20 mål i 27 ligakampe i sidste sæson.

Skadeslisten tæller førstekeeper Nenad Novakovic (mål), mens stamspilleren Selim Bouadla (midtbane) næppe når at blive klar. Jozsef Varga (midtbane) afsoner karantæne.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Ved at spille over 2 mål, så vinder vi ved mindst tre mål, og får indsatsen retur ved præcist to mål.

Bemærk, at kampen ikke spilles på Debrecens normale hjemmebane, men på Varosi Stadion i Nyiregyhaza, der ligger en god times kørsel nord for Debrecen.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen