Ordabasy gør arbejdet færdig

Serbiske Jagodina havde ikke meget at byde ind med i den første kamp og kan få problemer igen i eftermiddag

Ordabasy har både kvalitet og fordel af hjemmebane, når det går løs i returkampen mod Jagodina. (Modelfoto: Colourbox)
Ordabasy har både kvalitet og fordel af hjemmebane, når det går løs i returkampen mod Jagodina. (Modelfoto: Colourbox)

Spilforslag Ordabasy Shymkent vandt den første kamp mod Jagodina, og kan derfor klare sig med uafgjort i returkampen. Sådan behøver det dog ikke gå, for arbejdsbetingelserne bliver mindst lige så gode her, som i den første kamp.

Kasakherne var bedst i den første kamp, og fik præcist, hvad de kom efter med en 1-0 sejr. Nu er man så hjemme i Almaty, hvor man har vundet rub og stub siden oktober (9-0-0). Nu er det selvfølgelig en anden sag, når man får besøg af et hold i en europæisk klubturnering, men serbiske Jagodina hører nu ikke til blandt de tunge drenge.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Gæsterne sluttede som nummer fire i den hjemlige liga, og kan få nok så svært ved at gentage det i den kommende sæson. Klubben står således foreløbigt svækket efter sommerpausen efter salg af flere bærende kræfter. Væk er førstekeeper Marco Simic (mål), Milos Krstic (midtbane) og Sasa Marjanovic (midtbane). Der er endnu ikke hentet afløsere ind.

Træner Simo Krunic har på forhånd meldt ud, at man vil satse offensivt, men han har ikke mange nye trumfer at spille ud. Dermed ventes det også at blive samme startopstilling som sidst.

Læs også spilforslaget:

Se også: Hun gør det igen

Hjemmeholdet, der har det ekstra plus på kontoen, at de er fuld gang med den hjemlige liga, stiller formentligt også op på samme måde som sidst.

Det er fristende at spille den rene hjemmesejr, men vi har en lille gardering med, således at vi får halvdelen af indskudet retur ved uafgjort. det er trods alt et resultat, der rækker for hjemmeholdet.

Læs også:

Se også: Sådan fungerer Asian Handicap

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen