Færøske mestre er undervurderede

B36 er bedre end placeringen indikerer, mens Vikingur har et par meget centrale fravær til aftenens dyst på Eysturoy

B36 slog Vikingur med 3-0 for halvanden måned siden og kan meget vel sejre igen i aften. (Modelfoto: Colourbox)
B36 slog Vikingur med 3-0 for halvanden måned siden og kan meget vel sejre igen i aften. (Modelfoto: Colourbox)

Spilforslag Endnu en kampfri dag ved EM og dermed er der ikke meget interessant tilbage. Det er faktisk en tæt ved trist fredag, der helt er på omgangshøjde med vejret. Skal der så alligevel stikkes ud, så kunne det være på færøerne, hvor B36 skal have bedre chancer end odds tilsiger.

Hjemmeholdet er således hårdt ramt af fravær. Ude sidder anfører Atli Gregersen (forsvar), Edvard Ble (midtbane) og Hans Jørgen Djurhuus (midtbane) med karantæne. Alle tre er stamspillere, men de to førstnævnte er nøglespillere.

Det kan lige præcist være det, der tipper fordelen til gæsterne, der er på vej frem efter en svag start på sæsonen. De forsvarende mestre har i det hele taget mere kvalitet i truppen end placeringen indikerer. Alle bærende kræfter fra sidste sæson er med endnu, og med kun et enkelt nederlag i de seneste fem kampe, så er man begyndt at kigge op i tabellen igen.

Læs også spilforslaget:

Se også: Tysk servekanon lyner

Man skal ikke længere end halvanden måned tilbage for at finde det seneste indbyrdes opgør. Det blev spillet i Torshavn, hvor B36 vandt med 3-0. En indikation af, at man i hvert fald ikke på forhånd skal frygte noget.

De to mandskaber spiller tilpas mange uafgjort kampe til at vi gerne havde garderet med et Asian Handicap-spil, hvor der også blev afkast ved uafgjort, men det er i skrivende stund ikke noget, som er på markedet. I stedet bliver garderingen Draw No Bet, hvor hele indskuddet kommer retur ved uafgjort.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen