Sommerrustne århusianere

IFK Göteborg er længere fremme i deres forberedelser til den nye sæson og det kan gøre hele forskellen

Peter Sørensen vil næppe tillægge resultatet stor betydning i aften. Det handler primært om at få en kamp i benene og vurderet det aktuelle niveau i truppen. (Foto: Ernst van Norde/Polfoto)
Peter Sørensen vil næppe tillægge resultatet stor betydning i aften. Det handler primært om at få en kamp i benene og vurderet det aktuelle niveau i truppen. (Foto: Ernst van Norde/Polfoto)

Spilforslag Indrømmet. Vi holder os normalt langt væk fra træningskampe, men det er nu umiddelbart svært ikke at lade sig friste af odds 2,33 på IFK Göteborg mod AGF og vi prøver 1-tallet med en lille skilling.

Svenskerne er længere fremme i deres forberedelser til efterårets kampe, da man starter op i ligaen om otte dage. Det bør kunne ses på banen, når man møder et dansk mandskab, der havde første træning i sidste uge og har små tre uger til første kamp i Superligaen.

Baseret på de seneste meldinger fra Sverige, så stiller IFK Göteborg i en opstilling, der ser lidt stærkere ud end den, som i sidste uge vandt 5-0 over Ørgryte fra den tredjebedste række. Ind kommer Kjetil Waehler (forsvar), Philip Haglund (midtbane) og Tobias Hysén (midtbane).

Læs også spilforslaget:

Se også: Hun kommer på overarbejde

AGF har sagt farvel til Jerry Lucena (forsvar/midtbane) og har Kasper Povlsen (forsvar/midtbane). Begge har vikarieret som højreback, så hullet bliver i dag udfyldt af Morten Moldskred, der egentligt var købt som angriber i Rosenborg. Alternativet kunne have været Artur Sorin (forsvar), men han har været på skånekost på træningsanlægget. Det samme har Atle Roar Haaland (forsvar), der dog er rejst med til Sverige.

Truppen er uden de skadede Mark Howard (forsvar) og David Devdariani (angreb).

Facit er et århusiansk mandskab, der lige skal op i omdrejninger og med defensive udfordringer. Det kan IFK Göteborg meget vel udnytte. Ud over de fem træffere mod Ørgryte, så er det også blevet til 3-3 mod Rosenborg, så skarpheden fejler ikke noget hos svenskerne.

Læs også spilforslaget:

Se også: Målrigt i Irland

Kampen spilles på Hjällbovallen lige uden for Gøteborg og altså ikke på den normale hjemmebane Gamla Ullevi.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen