Flere scoringer i aften

Der er offensive kvaliteter nok på banen til at sikre, at opgøret mellem Frankrig og Spanien kan byde på mål

De spanske fans har sat kulør på EM-slutrunden og har da også haft masser at juble over ind til nu. I aften gælder det kampen mod Frankrig i kvartfinalerne. (Foto: AP/Matt Dunham)
De spanske fans har sat kulør på EM-slutrunden og har da også haft masser at juble over ind til nu. I aften gælder det kampen mod Frankrig i kvartfinalerne. (Foto: AP/Matt Dunham)

Spilforslag Der har ikke manglet mål ved dette EM, og flere kan følge i aften, når Spanien og Frankrig tørner sammen i kvartfinalerne. Et yderst interessant opgør, hvor Spanien er gjort til favorit hos de fleste.

Det er meget muligt, at spanierne trækker det længste strå, men det ser mere lige ud end som så, og derfor lokker odds 1,75-1,80 ikke rigtigt. Det vil således være farligt at undervurdere franskmændene, der underpræsterede mod svenskerne sidst, men vil være langt mere fokuserede i aften.

Det betyder også, at franskmændene kan komme på måltavlen. Noget, der efter al sandsynlighed vil være nødvendigt, hvis der skal bookes billet til kvartfinalerne. At det ikke lykkes mod svenskerne skyldtes ikke manglen på chancer, for faktisk havde franskmændene ganske mange afslutninger. Det kneb mere med skarpheden. Det er der ikke råd til i aften.

Spanien har leveret en professionel indsats på vejen mod kvartfinalerne, men har også til gode at spille sig ud. Defensiven har holdt stand, men uden at virker helt dirkefri. Offensiven skræmmende, selvom man er rejst til EM uden den skadede David Villa (angreb). Det er værd at notere sig, at kun to gange siden VM-triumfen i 2010 er holdet gået fra banen uden at score.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Mandskabsmæssigt er det et plus for spanierne - og for muligheden for mål - at franskmændene mangler Philippe Mexès (forsvar) på grund af karantæne. Afløseren kunne meget vel blive Laurent Koscielny. Der var tidligere på ugen usikkerhed om både Samir Nasri (midtbane) og Franck Ribery (midtbane), men de er meldt klar. Et afbud havde tippet dette spilforslag til spil på spansk sejr frem for mål. Duoen er således en essentiel del af franskmændenes offensiv.

Hos Spanien er det store spørgsmål, hvor frontlinien skal tage sig ud. Mod Italien (1-1) stillede man uden en decideret boksangriber, mens man ændrede det i de to efterfølgende kampe med Fernando Torres (angreb) i startopstillingen. Det bliver en af de to modeller i aften, og sandsynligvis den sidstnævnte.

Læs også spilforslaget:

Se også: Klasseforskel i Hertogenbosch

Dette er det syvende indbyrdes opgør i en betydende kamp siden 1984. Samtlige har budt på mindst to mål.

Det rene spil på over 2,5 mål kan spilles til odds op mod 2,45. Vi kan dog ikke helt afskrive muligheden for 2-0 eller 1-1, så der kommer gardering på, hvor indskuddet kommer retur ved præcist to mål.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen