Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

England gør arbejdet færdigt

Ukrainerne er presset frem i jagten på en sejr, og så kan England slå til i den anden ende

En opsat og sulten Wayne Rooney er i aften tilbage på det engelske landshold efter sin karantæne og han kan meget vel gå hen og blive en afgørende faktor mod Ukraine. (Foto: AP/Sergei Grits)
En opsat og sulten Wayne Rooney er i aften tilbage på det engelske landshold efter sin karantæne og han kan meget vel gå hen og blive en afgørende faktor mod Ukraine. (Foto: AP/Sergei Grits)

Spilforslag Sidste kampdag i det indledende gruppespil, og ikke den nemmeste at skulle udpege et oplagt spil på. Vi ender med den rene sejr til England, der trods alt kan spilles til et odds, der fremstår et nøk i overkanten.

Som udgangspunkt er englænderne videre med uafgjort, men skeler også til muligheden for at nuppe førstepladsen og dermed undgå en duel mod de spanske EM-favoritter i kvartfinalerne.

Som udgangspunkt skal man dog have point på kontoen, for et nederlag vil betyde, at man skal have hjælp af Sverige i deres kamp mod Frankrig.

Læs også spilforslaget:

Se også: Caroline er overvurderet

Ukrainerne behøver ikke kigge på andet end egen mission. En sejr vil sende holdet videre, mens alt andet vil betyde sommerferie. Så bør ukrainerne blæse til angreb, og det er faktisk tæt på at vi hopper på et spil på boldbesiddelse, for den duel kunne ukrainerne godt vinde.

Modsat er det dog værd at notere sig, at ukrainerne har det svært som boldbesiddere, mens englænderne hellere end gerne holder bolden i egne rækker og trækker tempoet ned.

Derfor ligger kampen faktisk også fint til englænderne. Ukrainerne skal forcere, hvilket ikke passer dem specielt godt, og slet ikke på et tidspunkt, hvor man rent fysisk kan mærke, at dette er tredje kamp på otte dage.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Englænderne er sårbare, og viste overraskende svaghedstegn i defensiven mod svenskerne (3-2). Det skal der rettes op på mod Ukraine, der dog modsat også havde sit hyr med at lukke af mod Frankrig (0-2). Begge dele kan ligge i baghovedet, når man gør op med sig selv, hvor meget der skal stikkes ud på engelsk sejr.

Mandskabsmæssigt kan det vise sig som et plus for englænderne, at de har Wayne Rooney (angreb) med igen. Manchester United-profilen er i den grad sulten efter at vise sig frem, og ikke ramt af træthed som resten af de spillere, der kommer i ilden. Han kan meget vel komme til at danne angrebsduo med holdkammeraten Danny Welbeck (angreb).

Det er således den angrebsduo, som man i England har store forventninger til på lang sigt.

Ukrainerne har også deres angrebsstjerne i Andrej Shevchenko. Veteranen regnes dog som yderst tvivlsom starter, og det er slet ikke uinteressant, for han betyder ikke så lidt for EM-værternes offensiv.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen