Nancy har momentum

En sejr i dag kan sikre den afgørende afstand til nedrykningsstregen

Thomas Mangani (t.v.) og holdkammeraterne fra Nancy har sat en fin slutspurt ind i Frankrig og er nu tæt på at sikre sig endnu en sæson i Ligue1. (Foto: AP/Laurent Ciprani)
Thomas Mangani (t.v.) og holdkammeraterne fra Nancy har sat en fin slutspurt ind i Frankrig og er nu tæt på at sikre sig endnu en sæson i Ligue1. (Foto: AP/Laurent Ciprani)

Spilforslag Det er to af fransk fodbolds mindre mandskaber, der tørner sammen, men ikke desto mindre et par hold, der har bidt ganske pænt fra sig. I særdeleshed hjemmeholdet har sat en fin slutspurt ind, og er nu tæt på at forny opholdet i den bedste række. For to måneder siden lå Nancy på en næstsidsteplads, men nu er man ubesejret i otte kampe i træk (5-3-0) og det selvom der blandt modstanderne har været mandskaber som Lyon (2-0), PSG (2-1) og Montpellier (1-0). Alle tre sejre hentet på hjemmebane, hvor man i perioden også var meget tæt på at besejre Bordeaux (2-2).

Caen er på papiret svagere, men også et hold, der ikke kommer til at spille nær så offensivt, som førnævnte mandskaber. Det kan gøre opgaven svær nok for Nancy, der dog har så meget momentum, at odds ser attraktivt ud.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Gæsterne har også sneget sig op over stregen, men bundstriden er så tæt, at der var 15.- til 19. pladsen bare er et point. Den lille optur er grundlagt på eget græs, mens man slet ikke har været overbevisende på udebane. Her er facit 1-1-4 siden årsskiftet og man er gået målløse fra banen i syv af de seneste ni.

Hjemmeholdet har et par forsvarsreserver ude, men er ellers i stærkeste opstilling. Gæsterne mangler Gregory Leca (forsvar) og Romain Hamouma (midtbane), hvor specielt sidstnævnte ville bejle til startopstillingen.

Nancy har vundet de fire seneste indbyrdes opgør mod Caen (uanset bane).

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere