Southampton kommer i Premier League

Sejr over Coventry i aften og billetten til Premier League er i hus

Southampton kan rykke i Premier League med maner, når de i eftermiddag møder et svækket Coventry-mandskab på et udsolgt St. Mary's. (Modelfoto: Colourbox)
Southampton kan rykke i Premier League med maner, når de i eftermiddag møder et svækket Coventry-mandskab på et udsolgt St. Mary's. (Modelfoto: Colourbox)

Spilforslag Situationen er ganske klar for Southampton. Sejr og oprykningen til Premier League er en realitet. Uafgjort og man skal krydse fingre for, at West Ham ikke besejrer Hull med mindst tre mål. Nederlag og det, der hele sæsonen har lignet en oprykning kan ende med playoff.

Dermed skulle der ikke mangler motivation, når hjemmeholdet møder et Coventry-mandskab, der ikke har haft meget at byde på i de seneste kampe og uanset udfaldet er rykket ud af rækken.

Vel kan Coventry spille frit, men kvaliteterne er ikke på Southamptons niveau, og slet ikke på nuværende tidspunkt, hvor Coventry er hårdt ramt af fravær.

Stamspilleren Richard Keogh (forsvar) er røget ud med karantæne, hvilket rammer en defensiv, hvor man i forvejen er uden Cyrus Christie (forsvar), Nathan Cameron (forsvar), Richard Wood (forsvar) og Hermann Hreidarsson (forsvar). Det har tvunget manager Andy Thorn til at hjemkalde Joe Henderson fra lejemål i Nuneaton, mens teenageren Jordan Willis meget vel kastes direkte ind i startopstillingen.

Længere fremme på banen mangler blandt andet anfører Sammy Clingan (midtbane), mens både David Bell (midtbane) og Alex Nimely (angreb) regnes for yderst tvivlsomme.

Truppen er i forvejen så smal, at Thorn valgte at indkalde yderligere en teenager Aaron Phillips (midtbane) til truppen frem mod dagens kamp. Han blev dog skadet under træningen, hvilket fik Thorn til at joke med at han nu måtte indkalde chefen for træningsanlægget, Dean King, hvis man ville stille med fuld trup.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Den slags bekymringer er der ikke hos hjemmeholdet, hvor man dog nu er uden Richard Chaplow (midtbane). Til gengæld banker stamspillerne Frazer Richardson (forsvar/midtbane) og Morgan Schneiderlin (midtbane) på for comeback.

Det er rækkens stærkeste hjemmehold (15-4-3) mod rækkens svageste udehold (1-6-15), der så oven i købet er svækket i defensiven og uden det store at spille for. Det ligger til hjemmeholdet og som rækkens klart mest scorende hjemmehold, så kan det også blive til sejr på mindst to mål.

Der er som sidebemærkning udsolgt til kampen, hvilket betyder, at man får mindst 32000 forventningsfulde tilskuere i ryggen.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere