Revanche til Elfsborg

Kun én gang i hele 2011 tabte Elfsborg på hjemmebane - i aften skal det revancheres

Elfsborg har lagt sig i spidsen for Allsvenskan og kan i aften fortsætte succesen på den stærke hjemmebane i Borås. (Modelfoto: Colourbox)
Elfsborg har lagt sig i spidsen for Allsvenskan og kan i aften fortsætte succesen på den stærke hjemmebane i Borås. (Modelfoto: Colourbox)

Spilforslag GAIS vandt højest uventet 3-1 ude over Elfsborg i sidste sæson, hvilket var Elfsborgs eneste hjemmebanenederlag i hele 2011.

Så er spørgsmålet om de kan gentage det eller om det var en enlig svale.

Vi hælder til det sidste. Elfsborg har gennem flere sæsoner været blandt Allsvenskans bedste hjemmehold. I sidste sæson det bedste med 12-2-1. Stilen er umiddelbart fortsat i år, hvor man står med 2-0-0 og i øvrigt topper rækken, fordi man ind til videre også har fået udebaneresultaterne løftet.

Eneste pointtab er ind til videre faldet mod de forsvarende mestre fra Helsingborg på udebane.

Succesen er kommet i hus på trods af mange skader i sæsonstarten. På den konto ser det noget bedre ud nu, og Elfsborg ligner endnu en gang en bejler til mesterskabet.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Eneste fravær til i aften er Kevin Stuhr-Ellegaard (mål), Andreas Augustsson (forsvar), Martin Andersson (forsvar) og Daniel Mobaeck (midtbane). Ingen af de fire har spillet i denne sæson, og i hvert fald i Stuhr-Ellegaards tilfælde ville en startplads langt fra være givet. Den rutinerede norske keeper Kenneth Høie, der er kommet til fra Start, har således gjort det glimrende.

David Elm (angreb) er med igen, men skal formentligt agerer joker på bænken endnu engang. Skuli Jon Fridgeirsson (forsvar) er også med igen, men heller ikke han står først for til startopstillingen.

Gæsterne er blevet alvorligt svækket af en skade til profilen Mervan Celik (midtbane/angreb). Sidste sæsons topscorer udgik efter et kvarter mod Norrköping (2-0) og meldes ude i op til to måneder. I forvejen har klubben Jimmy Tamandi (forsvar) langtidsskadet. På plussiden er der comeback til stamspilleren Calum Angus (forsvar) efter endt karantæne.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere