Bristol City sikrer overlevelse i dag

Bristol City sender sorteper videre med sejr over Barnsley, der allerede nu kan begynde at planlægge sommerferien

Der er masser af fodboldfans, der skal en tur på pinebænken i denne og næste weekend. Hvem skal op og hvem skal ned. For fansene af Bristol City vil en sejr i eftermiddag betyde overlevelse i The Championship. (Modelfoto: Colourbox)
Der er masser af fodboldfans, der skal en tur på pinebænken i denne og næste weekend. Hvem skal op og hvem skal ned. For fansene af Bristol City vil en sejr i eftermiddag betyde overlevelse i The Championship. (Modelfoto: Colourbox)

Spilforslag Man skal ikke undervurdere motivationsfaktoren, når sæsonen lakker mod enden. Heller ikke i den næstbedste engelske række, hvor Bristol City med en sejr sikrer sig forbliven i rækken. Uafgjort kan forlænge spændingen til sidste spillerunde, hvis altså Portsmouth besejrer Derby i sin kamp.

Den presserende virkelighed er gået op for spillerne i Bristol City, der har bidt godt fra sig de seneste uger og stivet selvtilliden godt af med sejre i vigtige bundkampe mod Coventry og Nottingham Forest samt senest uafgjort mod henholdsvis Birmingham og West Ham.

Arbejdet kan gøres færdigt mod Barnsley, der lige præcist har sikret sig endnu en sæson i The Championship og i øvrigt synes at være gået på mental sommerferie for noget tid siden. Formen siger 1-2-7 i de seneste ti kampe. På udebane er det blevet til et point i de seneste ni forsøg. Det ene point faldt mod Blackpool (1-1), hvor man spillede 11 mod ti i 70 minutter.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Hjemmeholdet er fortsat uden Marvin Elliott (midtbane), der har været skadet siden februar, og Brett Pitman (angreb), der afsoner karantæne. Sidstnævnte var topscorer i sidste sæson, men har haft svært ved at fastholde niveauet og været mere ude af startelleveren end inde i denne sæson.

Vigtige Lewin Nyatanga (forsvar) og kollegaen i defensiven James Wilson (forsvar) nærmer sig comeback, men om de når det til i dag vil vise sig.

Barnsley har ingen friske fravær, men er dog fortsat uden flere stamspillere. Luke Steele (mål), anfører Jabob Butterfield (forsvar), Scott Golbourne (forsvar), Rob Edwards (forsvar) og Matty Done (midtbane) trækker således alle med skader. Alle fem ville være emner til startopstillingen.

Det ligner dermed en startopstilling lig den, der senest tabte 1-3 ude mod Hull.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere