Tillid til Torquay

Torquay skal bruge en sejr i det tætte kapløb om oprykning fra League2

Torquay har alt at spille for i eftermiddag, mens AFC Wimbledon kan tage foden af speederen. Det kan vise sig en ikke uvæsentlig faktor. (Modelfoto: Colourbox)
Torquay har alt at spille for i eftermiddag, mens AFC Wimbledon kan tage foden af speederen. Det kan vise sig en ikke uvæsentlig faktor. (Modelfoto: Colourbox)

Spilforslag Der har ikke været meget på højkant for AFC Wimbledon på det seneste, og det har i den grad kunnet ses på resultaterne. Fire point i de seneste syv kampe er ikke prangende, men man er nu også en gang for alle uden fare for nedrykning og for langt væk til at kunne blande sig i playoff.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Med tre runder tilbage og bare et par uger til sommerferien er motivationen næppe i top.

Det kan komme til at koste mod forårets hold i League2. Torquay fejrede nytår på en 10. plads, men jagter nu den direkte oprykning.

Pointtab i de seneste to kampe skal ikke tolkes som gummiben, for modstanderne har været topmotiverede mandskaber som Oxford og Southend.

Betingelserne er som nævnt anderledes her, hvor AFC Wimbledon heller ikke mønstrer et mandskab på niveau med Oxford og Southend.

Godt nok hentede AFC Wimbledon uafgjort ude mod Crawley sidst, men den kamp blev i høj grad præget af rødt kort til Crawleys Hope Akpan allerede efter seks minutter.

Læs også spilforslaget:

Se også: Stuttgart slår til

Unge Jason Prior (angreb) udgik med et brækket ben for AFC Wimbeldon sidst, og er færdig for resten af sæsonen. Afløseren kunne meget vel blive Byron Harrison (angreb), der har været ude og inde af startopstillingen siden skiftet fra Stevenage i januar.

Stamspilleren Callum McNaughton (forsvar) er langtidsskadet, mens lejesvendene Brett Johnson (forsvar) og Billy Knott (midtbane) er tvivlsomme.

Læs også spilforslaget:

Se også: Bristol City sikrer overlevelse i dag

Der har været spekuleret i at Wimbledon-manager Terry Brown vil benytte de sidste kampe til at kigge frem mod næste sæson. Det kan betyde rokeringer, hvor nogle af de unge talenter får chancen. Der gættes blandt andet på spilletid til reservekeeper Jack Turner.

Torquay jagter som nævnt den direkte oprykning, hvor man lige nu ligger side om side med Crawley i kampen om den vigtige tredjeplads. Konkurrenterne har bedre målscore, så der er alle gode grunde til at gå offensivt til værks.

Stamspilleren Ian Morris (midtbane) er med igen efter endt karantæne. Lejesvenden Ryan Jarvis (angreb) er tvivlsom.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere