Monaco på optur

Den sydfranske klub er på hastig fremmarch og kan fortsat nå oprykning fra Ligue2

Marco Simone har fået et langt bedre mandskab at arbejde i dette forår end i efteråret, og succesen er ikke udeblevet. (Foto: AP/Lionel Cironneau)
Marco Simone har fået et langt bedre mandskab at arbejde i dette forår end i efteråret, og succesen er ikke udeblevet. (Foto: AP/Lionel Cironneau)

Spilforslag Ingen fredag uden Monaco. Den genfødte, sydfranske klub har efterhånden fået fast plads som spilforslag, og det ændrer vi ikke på i dag, selvom bookmakerne dog nu er ved at have fået øjnene op for holdets eksplosive ryk i Ligue2.

Siden transfervinduet lukkede ved udgangen af januar er det alene topholdet Bastia (8-2-1), der har samlet flere point sammen end Monaco (7-2-2). Afstanden til oprykning er otte point med seks runder tilbage.

Det er altså fortsat en mulighed for Monaco, der fortsat har til gode at møde både Troyes og Clermont, der aktuelt indtager de to vigtige pladser efter Bastia. Tre hold rykker op.

Aftenens modstander fra Le Havre står i en helt anden bekymrende situation. Kun bundholdet Amiens har klaret sig dårligere siden starten af februar, og man er nu meget tæt på nedrykningspladserne.

Med bare én scoring i de seneste seks kampe er det ret åbenlyst, hvor man i høj grad har et problem. Bekymrende før mødet med et Monaco-hold, der siden årsskiftet har scoret i 12 af 14 kampe.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Mandskabsmæssigt er der få ændringer hos Monaco. Vincent Muratori (forsvar) er igen sat ud af spillet med en skade efter at han ellers netop var kommet tilbage. Afløseren i truppen bliver unge Dennis Appiah (forsvar), der havde fået masser af spilletid ind til januars massive indkøb.

Skadeslisten tæller fortsat Sébastien Chabbert (mål), Adriano (forsvar), Andreas Wolf (forsvar) og Marama Vahirua (angreb), hvor det vel ret beset kun var Wolf, der kunne være oplagt til startopstillingen, og han har kun spillet to kampe siden januar-skiftet fra Werder Bremen.

Læs også spilforslaget:

Dordrecht kan selv afgøre pladsen i playoff, men der er så heller ikke råd til at dumme sig mod Oss i aften. (Modelfoto: Colourbox) Spil forslag Dordrecht bejler til playoff

Gæsterne savner stamspillerne Cyriaque Louvion (forsvar) og Walid Mesloub (midtbane). Begge var i startopstillingen sidst og er de to mest benyttede spillere i denne sæson. Til gengæld er stamspilleren Julien Francois (midtbane) med igen og det samme er Yohann Rivière (angreb), der har været ude og inde af holdet i denne sæson.

Odds på dette 1-tal er faldet støt og roligt de seneste to dage, og kan få yderligere et nøk ned inden kampstart, så man kan med en vis fornuft slå til hurtigt.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer