Dordrecht bejler til playoff

Der er ikke råd til at dumme sig i kampen mod formsvage Oss i aften

Dordrecht kan selv afgøre pladsen i playoff, men der er så heller ikke råd til at dumme sig mod Oss i aften. (Modelfoto: Colourbox)
Dordrecht kan selv afgøre pladsen i playoff, men der er så heller ikke råd til at dumme sig mod Oss i aften. (Modelfoto: Colourbox)

Spilforslag Det lakker mod enden i den næstbedste hollandske fodboldrække, og dermed skal man i gang med det helt store puslespil om, hvem, der skal i playoff om oprykning. Det ligger fast, at nummer et rykker direkte op i Æresdivisionene.

Herefter skal otte mandskaber fra rækken samt to fra den bedste række slås om yderligere to billetter.

Fordelingen af billetter er ikke helt ligetil. Først er der fire periodevindere, og dernæst er der billet til de fire bedstplacerede hold, der ikke har sikret enten den direkte oprykning eller en playoff-billet som periodevinder.

Det betyder i praksis, at Dordrecht fortsat har alt at spille for. Lige nu er man inde i varmen, men der er meget tæt kamp om pladserne.

Det bør give ekstra motivation hos Dordrecht, der har været ganske solide på eget græs med 5-1-1 siden årsskiftet.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Oss har for sin del ikke noget at spille for og det ses mere end tydeligt på resultaterne. 1-1-9 i de seneste 11 er trøstesløst. Der er ingen nedrykning i denne sæson, og selv hvis der var, så kan Oss ikke blive dårligere end nummer 15.

Mens hjemmeholdet meldes skadesfri, så er gæsterne hårdt ramt af fravær. Ude sidder stamspiller Roel van de Sande (midtbane) og topscorer Tim Nelemans (angreb) samt Kevin Huijsman (midtbane), Ryan van Dijk (midtbane) og langtidsskadede Joost Ebergen (forsvar). Stamspilleren Angelo Simone (midtbane) er taget til nåde og indlemmet i truppen igen.

Læs også spilforslaget:

Se også: Monaco på optur

Dordrecht lever for så vidt med en etmålssejr, men man er næstmest scorende hjemmehold i denne sæson, så vi giver den et ekstra nøk og spiller Asian Handicap -1,-1,5 (svarer til -1.25), hvor vi vinder ved en sejr på mindst to mål, og får halvdelen af inskuddet retur, hvis sejren kun bliver på et enkelt mål.

Læs:

Se også: Sådan fungerer Asian Handicap

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere