Nervekrig i Madrid

Atletico Madrid og Valencia kan åbne Europa League-semifinalerne med et tæt og målfattigt opgør på Estadio Vicente Calderón

Atletico Madrid-bomberen Falcao er en af de spillere, der skal holdes i kort snor, hvis Valencia skal fra Madrid med et godt resultat. Det lykkedes sidst, hvor det endte 0-0. (Foto: Arturo Rodriguez/AP)
Atletico Madrid-bomberen Falcao er en af de spillere, der skal holdes i kort snor, hvis Valencia skal fra Madrid med et godt resultat. Det lykkedes sidst, hvor det endte 0-0. (Foto: Arturo Rodriguez/AP)

Spilforslag Første semifinale i Europa League, og et rent spansk opgør mellem to klubber, der også mødtes i Europa League i sidste sæson. Det var i kvartfinalerne, hvor det første opgør i Madrid endte 0-0.

Det kunne det såmænd godt gøre igen, for de to hold har de seneste sæsoner givet hinanden tætte opgør. Eksempelvis i februar i Madrid, hvor det ligeledes endte 0-0 i en yderst chancefattig affære.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Historik betyder ikke noget i sig selv, men de to klubber kender hinanden ganske godt, og som det ofte er tilfældet i det første opgør i en knald-eller-fald-runde, så vil man heller ikke spille med hovedet under armen.

Det handler om at stå med så gode kort som overhovedet muligt til returkampen, og blandt succeskriterierne finder man undgå nederlag og undgå scoringer imod sig.

Set over de seneste seks sæsoner, så har der i første kamp i semifinalerne i Europa League været tre kampe med over 2,5 mål og otte under. En ganske logisk tendens.

Læs også spilforslaget:

Se også: Horsens har klassen

Mandskabsmæssigt kan det tæller som en advarsel, at begge har afbud i defensiven. Hos hjemmeholdet afsoner Diego Godin (forsvar) karantæne og det samme gør Antonio Barragan (forsvar) for Valencia. Modsat kan det også betyde, at man er endnu mere fokuseret på at stå rigtigt defensivt.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere