Horsens har klassen

Den Gule Fare kan tage første skridt mod pokalfinalen med sejr i Herfølge

Horsens har taget Superligaen med storm og kan også spille sig i pokalfinalen. (Foto: Anders Brohus/Polfoto)
Horsens har taget Superligaen med storm og kan også spille sig i pokalfinalen. (Foto: Anders Brohus/Polfoto)

Spilforslag Ud over aftenens Champions League-kamp mellem Chelsea og Barcelona, så er det småt med iøjnefaldende kampe på programmet denne onsdag. Til gengæld ligger der lidt mere og venter i morgen.

Blandt andet i Herfølge, hvor HB Køge tager imod Horsens i den danske pokalturnering. Hjemmeholdet er så godt som færdige i Superligaen, så alt fokus er på de to semifinaler.

Det kan dog blive svært nok alligevel.

Efter en ellers lovende start på foråret er det som gassen er gået lidt af ballonen. Defensiven fremstår mere sårbar, hvilket ikke er helt uproblematisk før mødet med Superligaens næstmest scorende mandskab.

Hos AC Horsens var Søren Jensen tilbage sidst. Dog kun på bænken. Forsvarsspilleren nærmer sig comeback, men det bliver i så fald næppe fra start i torsdagens kamp. Defensiven har i øvrigt stået stærkt i forvejen med clean sheets i de fire seneste kampe.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

HB Køge var uden Thomas Sørensen (forsvar) mod FC København (0-5) sidst på grund af karantæne. Han er med igen. Fabinho (angreb) nærmer sig comeback efter 45 minutter for reserverne tirsdag. Mere end en plads som joker vil det dog næppe blive til, hvis han kommer med.

Horsens har mødt HB Køge to gange i Superligaen i denne sæson. Begge gange i Horsens og begge gange med Horsens-sejr.

Dette er den første af to semifinalekampe, så Horsens behøver ikke satse alt i jagten på en sejr. Modsat er der tilpas stor forskel på de to hold til at Horsens får favoritværdigheden og odds 1,96 er godkendt uden at sparegrisen ligefrem bør frygte for sit liv.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere