Han kan gøre forskellen for West Ham

Ricardo Taz Ve er for alvor trådt i karakter efter skiftet fra Barnsley og manden, der kan hjælpe klubben op i Premier League

Ricardo Vaz Te (t.h) i aktion for det portugisiske U21-landshold tilbage i 2006. Nu bomber han for West Ham i den næstbedste engelske fodboldrække. (Foto: AP/Paulo Duarte)
Ricardo Vaz Te (t.h) i aktion for det portugisiske U21-landshold tilbage i 2006. Nu bomber han for West Ham i den næstbedste engelske fodboldrække. (Foto: AP/Paulo Duarte)

Spilforslag West Ham har sat slutspurten ind i jagten på den direkte oprykning til Premier League, og også fundet manden, der meget vel kan gøre den afgørende forskel.

Portugisiske Ricardo Vaz Te blev hentet i Barnsley i januar, og har nu ikke bare fundet sig til rette på holdet, men også taget en hovedrolle. I lørdags scorede han hattrick i 6-0 sejren over Brighton, så han nu er oppe på otte mål i de sidste fem kampe.

Indsatsen så overbevisende, at alle er enige om, at han spiller i Premier League i næste sæson - uanset om West Ham rykker op eller ej.

Læs også:

Se også: Online-tipper nappede 673.000 kr.

Han kan fortsætte succesen i aften, hvor det gælder et Bristol City-mandskab, der langt fra mønstrer et direkfrit forsvar. Nullet er ikke holdt i en hjemmekamp siden årets første mod Millwall og der er i praksis kun tre hold, der har lukket flere mål ind på hjemmebane mod hold fra den øverste del af tabellen.

Modsat er West Ham det tredjemest scorende udehold mod hold fra den nederste del af tabellen og i øvrigt med bedre statistik ude end hjemme.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Nu kan Bristol City godt klare sig med uafgjort, men man har ikke været alt for god til at forsvare sig hjem. Senest demonstreret i lørdags, hvor man var foran 2-0 mod Birmingham og alligevel blev spist af med 2-2.

Defensiven var i den kamp uden stamspilleren Lewin Nyatanga (forsvar), mens Kalifa Cissé (forsvar) udgik undervejs med en mindre skade. De er begge yderst tvivlsomme til i aften, så potentielt en svækket defensiv. Ude sidder med sikkerhed forsvarsgarderingen James Wilson.

Læs også spilforslaget:

Se også: Shrewsbury gør det igen

Det skal nævnes, at portugiseren har scoret en enkelt gang fra 11-meterpletten. Han er dog formentligt fortsat ikke førstevalg, for den normale skytte, Mark Noble, var på det tidspunkt blevet skiftet ud.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere