Så er det nu, Schalke

Schalke kan fange et halmstrå i guldkampen, hvis de slår Nürnberg i aften

Med formstærke Raul (billedet) og topscorer Klaas-Jan Huntelaar har Schalke de nødvendige våben klar til at sænke Nürnberg i aften. (Foto: Martin Meissner/AP)
Med formstærke Raul (billedet) og topscorer Klaas-Jan Huntelaar har Schalke de nødvendige våben klar til at sænke Nürnberg i aften. (Foto: Martin Meissner/AP)

Spilforslag Det er nu fårerne skal skilles fra bukkene i Bundesligaen. Nürnberg balancerer i bunden og Schalke klynger sig til det spinkle håb om mesterskab.

Begge dele er temaer i aften, når Schalke gæster easyCredit-Stadion i Nürnberg. Det ligger umiddelbart bedst til gæsterne.

Nürnberg fik 2-2 ude mod Freiburg sidst, hvilket var det første point i fem forsøg. Fraværslisten er lang, og man mangler nu også stamspilleren Marcus Feulner (midtbane) på grund af karantæne. I forvejen har man i de seneste kampe måttet klare sig uden stamspillerne Adam Hlousek (midtbane) og Alexander Esswein (angreb) samt den flittigt benyttede gardering Christian Eigler (angreb).

Det kan komme til at koste mod Schalke, der efter samlet nederlag til Athletic Bilbao kan fokusere 100 procent på ligaen og den lille chance for mesterskabet. Som minimum sikre sig den tredjeplads, der giver direkte billet til Champions League.

Læs også spilforslaget:

Se også: Trætte ben i Marseille

Skulle Dortmund tabe til Bayern i aften, så ligger de to mandskaber et og to, hvor Schalke med sejr over Nürnberg følger seks point efter. Man møder Dortmund på hjemmebane i næste runde, hvor man så kan reducere forspringet til dem til tre point. Samtidig kan man håbe på, at Bayern sætter point til i et tæt program, der også byder på Champions League.

Spinkelt, men under alle omstændigheder fuldstændigt ligegyldigt, hvis man ikke vinder over Nürnberg i aften. Derfor er kravet ganske klart.

Mandskabsmæssigt kommer man tæt på stærkeste opstilling. Dog uden Timo Hildebrand (mål) og Ralf Fährmann (mål), der begge plejer skader. Det betyder, at talentet Lars Unnerstall igen er på plads i målet. Det har han ind til videre gjort ganske fornuftigt.

Hjemmeholdet vil sælge sig meget dyrt, og kan sagtens bruge en pointdeling. Det kan betyde at Schalke løber panden mod en mur, og derfor garderer vi med Asian Handicap 0,-0.5, hvor vi får halvdelen af indskuddet retur ved uafgjort.

Læs:

Se også: Sådan fungerer Asian Handicap

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere