Der kommer mål i Borås

Både Elfsborg og Norrköping kan komme på tavlen i aften

Både Elfsborg og Norrköping kan komme på tavlen i aften. (Modelfoto: Colourbox)
Både Elfsborg og Norrköping kan komme på tavlen i aften. (Modelfoto: Colourbox)

Spilforslag Det er en af de klassiske torsdage med et noget blodfattigt program, så man kan passende begynde at kigge lidt frem mod weekendens mere fyldige udbud.

Skal der så alligevel stikkes ud i dag, så kunne det være med en lille indsats på at begge hold scorer på Borås Arena, hvor Elfsborg tager imod Norrköping i Allsvenskan.

På forhånd er der nærmest garanti for mål, når Elfsborg spiller. De to første i denne sæson har budt på tre hver, og dermed ligger man sig fint i forlængelse af sidste sæson, hvor 21 af 30 kampe bød på mindst tre mål.

Nok så interessant i forhold til aftenens kamp, så er det endnu mere udtalt, når klubben spiller på hjemmebane. 15 af de seneste 16 havde mindst tre mål.

Samlet har man lukket mål ind i 21 af de seneste 32 kampe. Hjemme er der lukket mål ind i 10 af 16.

Norrköpings udekampe har budt på mindst tre mål i 12 af de seneste 15. Nullet er kun holdt i én enkelt.

Alene af den grund kan man dårligt afvise, at der kommer mål igen i aften. Nøjagtigt som i de to indbyrdes kampe i sidste sæson, der begge endte 2-1.

Skal der kommer tre mål eller mere, så bliver det dog formentligt med et bidrag fra Norrköping, og så trækker det mere med spil på, at begge hold scorer. Her ligger odds således noget højere, og spørgsmålet er om ikke det trods alt er bedre at have garderet sig for 1-1 end for 3-0...

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Hjemmeholdet er således gjort til solide favoritter, men man stiller fortsat i en afbudsramt udgave. Tomålsskytten fra premieren mod Djurgården (2-1), Anders Svensson, afsoner karantæne og Karl Martin Andersson (forsvar) og Andreas Klarström (forsvar) er begge ude med skader. Sidstnævnte ville med stor sandsynlighed være startet inde, hvis klar.

Stefan Larsson (forsvar), der ikke var med sidst, er klarmeldt og er han helt klar, så starter han også inde. Stefan Ishizaki (midtbane) manglede også sidst, men er ligeledes klarmeldt.

Offensivt gættes på at den unge nyerhvervelse Viktor Claesson (midtbane/angreb) kan skubbe den tidligere AaB'er og sidste sæsons topscorer Lasse Nilsson (angreb) ud på bænken.

Det vil så betyde, at man har op til fem nyerhvervelser i startopstillingen.

Norrköping stiller formentligt med samme startformation som i de to første runder, hvor man spillemæssigt måske ikke har været helt oppe i det sprudlende, men til gengæld været skarpe foran mål. Nyerhvervede Andreas Johansson (midtbane), der er kommet til fra Bochum, har allerede vist sig som en fin forstærkning og med formstærke angribere og ganske stor farlighed på dødbolde, så kan man faktisk ikke helt afskrive muligheden for point.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere