Mere nedtur for OB

Sønderjyske kan også vinde i Odense

Anfører Anders Møller Christensen må se til fra sidelinien med karantæne, når OB i eftermiddag møder Sønderjyske. (Foto: Anders Brohus/Polfoto)
Anfører Anders Møller Christensen må se til fra sidelinien med karantæne, når OB i eftermiddag møder Sønderjyske. (Foto: Anders Brohus/Polfoto)

Spilforslag Hvor dybt stikker krisen i OB? Ind til videre er det i hvert fald ikke blevet bedre med udskiftningen af træneren, og man kan ikke længere tillade sig at ignorere muligheden for nedrykning. Selvom man ikke rigtigt ville tale om det i OB-lejren efter fredagens nederlag til Horsens.

Et af de mest åbenlyse problemer er manglen målfarlighed. Ud over en afslutning på træværket, så skabte man ikke ret meget mod Horsens. Dermed har man i de fem seneste kampe - som alle er tabt - gået fra banen uden at score i de fire.

Det kan komme til at koste igen i eftermiddag, når Sønderjyske kommer til Odense. Gæsterne har ikke samme udfordringer, og står faktisk med den helt rigtige recept mod et hold, der skal frem på banen.

OB's midlertidige træner, Poul Hansen, har ikke lagt skjul på, at han vil have sine tropper til at være spilstyrende, og med et krav om sejr, så vil fynboerne formodentligt også presse på. Det passer Sønderjyske fint. De er yderst giftige i omstillingsspillet og kommer så oven i købet med masser af selvtillid efter tre sejre på stribe.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

For OB er det en svækkelse at anfører Anders Møller Christensen (forsvar) nu er ude med karantæne. Ind kommer stamspilleren Andreas Johansson (midtbane), der stod over sidst med en mindre skade. Man mangler fortsat Jesper Christiansen (mål), Mads Toppel (mål) og Rasmus Falk (angreb), hvilket betyder, at det igen er tredjevalget Stefan Wessels, der står i målet.

Sønderjyske må siden sidst se bort fra Henrik Bødker (midtbane), hvilket er en svækkelse. Stamspilleren Thomas Hansen (forsvar) mangler fortsat.

Både OB og Sønderjyske har klaret sig bedre ude end hjemme i denne sæson, og i lyset af de to hold aktuelle form, så kan det undre, at fynboerne trods alt er gjort til så store favoritter.

Sønderjyske har slået AGF, AaB og FC Nordsjælland i de seneste tre kampe og kan også besejre et vaklende OB-mandskab. Nøjagtigt som man gjorde i august, hvor det blev til en 4-2 sejr. Siden tog OB dog revanche med en 4-0 sejr i Haderslev i december.

Det rene 2-tal kan spilles til omkring odds 4,00 enkelte steder, hvilket er et fristende langskud. Vi vælger en lidt mere forsigtig version med Asian Handicap 0 - svarende til Draw No Bet - altså indskud retur ved uafgjort og holder så også indsatsen lav.

Læs:

Se også: Sådan fungerer Asian Handicap

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere