Bolivar sender reserverne

Alle de bedste er sendt til Chile for at forberede sig til Copa Libertadores-kamp, så det er de næstbedste, der skal klare kampen mod topholdet Blooming i nat

Bolivar jonglerer mellem liga og Copa Libertadores, og vælger i nat at prioritere sidstnævnte. Det betyder at reserverne skal forsøge at hente et resultat ude mod topholdet Blooming. (Modelfoto: Colourbox)
Bolivar jonglerer mellem liga og Copa Libertadores, og vælger i nat at prioritere sidstnævnte. Det betyder at reserverne skal forsøge at hente et resultat ude mod topholdet Blooming. (Modelfoto: Colourbox)

Spilforslag Bolivar leverede i den grad varen i torsdags, da de besejrede Real Mamore med 6-0. Det var dog dels en kamp, der stod i La Paz og dels en kamp, der ikke var påvirket af deltagelsen i Copa Libertadores.

Det er nattens kamp mod Blooming, der så oven i købet står på udebane, hvor Bolivar ikke har fordel af den samme tynde luft som på hjemmebane.

Natten til onsdag spiller Bolivar udekamp mod chilenske Union Espanol i den sydamerikanske mesterholdsturnering, og da man stadig har alle chancer for at gå videre fra gruppespillet, så har det opgør fuldt fokus.

Det betyder, at man har sendt de bedste afsted til Chile med træner Guillermo Angel Hoyos og ladet reserverne klare nattens kamp under ledelse af vikarierende cheftræner Edison Ibarra.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Nu er bredden stor hos Bolivar, og derfor betyder det ikke at Blooming får foræret noget. Bolivar har således tidligere i turneringen også stillet med en alternativ startformation og hevet point hjem. Af samme årsag springer vi heller ikke ud i hjemmesejr på mindst to mål, men garderer med Asian Handicap, hvor vi vinder ved en sejr på mindst to mål, men får indskuddet retur, hvis det bliver en sejr på bare et enkelt mål.

Læs:

Se også: Sådan fungerer Asian Handicap

Hjemmeholdet er i forhold til sidst uden stamspillerne René Barboza (midtbane), Ricardo Verduguez (midtbane) og Diego Valdés (midtbane), hvilket er en streg i regningen.

Traditionelt har Bolivar haft et godt greb på Blooming, når kampene stod i La Paz, mens det har været stik modsat, når der blev spillet i Santa Cruz de la Sierra, som det er tilfældet i nat.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere