Wolves i knæ

Formen er elendig, humøret i bund og troen på Terry Connor faldende

Wayne Hennessey og holdkammeraterne i Wolves har kursen sat direkte mod The Championship. (Foto: AP/Jon Super)
Wayne Hennessey og holdkammeraterne i Wolves har kursen sat direkte mod The Championship. (Foto: AP/Jon Super)

Spilforslag Det vil være synd at sige, at Stoke er inde i en god periode, men det er intet at regne for den nedtur, som Wolverhampton er inde i. Bundholdet er i frit fald, og alt andet end nedrykning vil være en overraskelse. Selv managerskiftet i februar udløste en effekt til det værre.

Terry Connor har blot hentet ét point i de syv kampe, som han har haft ansvaret, og han har således langt fra været den redningsmand, som klubben havde håbet. Det kan udløse endnu et managerskifte, og Paul Ince har allerede meldt sig som kandidat. Svindende tro på Connors kan meget vel forplante sig til spillerne og så ser det for alvor sort ud.

Frustrationer er der allerede. Det slog ud i lys lue undervejs i 2-3 nederlaget til Bolton, hvor anfører Roger Johnson kom i ophidset diskussion med målmand Wayne Hennessey. Det kom ikke til slagsmål, men lignede ikke en konfrontration mellem to holdkammerater.

Det er åbenlyst ikke et Wolves-mandskab i balance, og så kan man tabe til de fleste. Også til Stoke.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

For selvom hjemmeholdets form ikke er prangende, så er man trods alt kommet tilbage på sporet hjemme på Britannia Stadium. Her har de tre seneste kampe udløst syv point, herunder 1-1 mod Manchester City i den seneste af dem.

Læs også spilforslaget:

Fleetwood rykker mod League2, og kan sætte pointrekord undervejs. (Modelfoto: Colourbox) Spil forslag Fleetwood jagter pointrekord

Mandskabsmæssigt ser det heller ikke alt for godt ud for gæsterne. Jody Craddock (forsvar) mangler fortsat, mens det er mere bekymrende, at Jamie O'Hara (midtbane), og Stephen Hunt (midtbane) er sat ud af spillet. Nenad Milijas (midtbane) testes før kampstart, mens Karl Henry (midtbane) fortsætter sin vej tilbage og formentligt får væsentligt mere spilletid end de tre minutter det blev til sidst.

Stoke mangler Salif Diao (midtbane) og Mamady Sidibe (angreb), hvilket ikke er afgørende fravær. Så er det straks mere bekymrende at Andy Wilkinson (forsvar), Matthew Etherington (midtbane) og Jermaine Pennant (midtbane) er usikre. De testes før kampstart. Etherington var den eneste, der var i ilden i 1-1 kampen mod Manchester City, mens alle tre var med i sidste rundes 0-2 nederlag mod Wigan på udebane.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer