Fleetwood jagter pointrekord

Topholdet kan også vinde udekampen mod York i eftermiddag

Fleetwood rykker mod League2, og kan sætte pointrekord undervejs. (Modelfoto: Colourbox)
Fleetwood rykker mod League2, og kan sætte pointrekord undervejs. (Modelfoto: Colourbox)

Spilforslag Det er Fleetwood og alle de andre i Conference League i denne sæson. Topholdet har simpelthen været i særklasse og spørgsmålet er om ikke klubben kommer til at slå pointrekorden. Den lyder på 105 point og blev sat af Crawley i sidste sæson.

Ind til videre står Fleetwood noteret for 98 point og der er fortsat 15 point at spille om.

De første tre kunne godt komme i eftermiddag. Godt nok er det et topopgør, hvor York har fordel af hjemmebane, men Fleetwood har faktisk været bedre ude (17-2-2) end hjemme og York haft problemer på eget græs mod hold placeret i den øverste del af tabellen (3-3-3).

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Som en yderligere fordel for Fleetwood har York været inde i et tættere program, hvor dette er femte kamp på to uger, mens det for Fleetwood kun er kamp nummer tre i samme periode.

Hjemmeholdet tabte tirsdagens udekamp mod Newport med 1-2, men forstærkes formentligt med comeback til Chris Smith (forsvar) og Chris Doig (forsvar) efter en enkelt kamp uden for. Til gengæld mangler man igen topscorer Jason Walker (angreb).

Læs også spilforslaget:

Se også: Wolves i knæ

Fleetwood har få hovedbrud. Der er dog er usikkerhed om Jamie Milligan (midtbane), der ikke har spillet siden midten af februar.

Fleetwoods afstand til Wrexham på andenpladsen er ikke større end at man på papiret lever med uafgjort, hvilket også gør at vi trods alt holder indsatsen lav.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere