Troyes lurer på oprykning

Defensiven er stærk og kan gøre udslaget, når et offensivt svækket Le Havre-mandskab gæster Stade de l'Aube

Troyes har stået solidt i defensiven og møder i aften et Le Havre-mandskab, der er svækket i offensiven. Det kan gøre hele forskellen. (Modelfoto: Colourbox)
Troyes har stået solidt i defensiven og møder i aften et Le Havre-mandskab, der er svækket i offensiven. Det kan gøre hele forskellen. (Modelfoto: Colourbox)

Spilforslag Troyes lever i den grad fortsat i oprykningskampen efter 1-1 ude mod Nantes i mandags. Holdet, som de færreste havde spået til en topplacering, ligger dermed nummer fire med bare et point op til den vigtige tredjeplads.

Rykket op i top tre kan meget vel ske i aften, for nummer tre, Clermont, skal en tur på udebane mod rækkens nummer to, Reims.

Samtidig møder Troyes et Le Havre-mandskab, der ligger nederst på formbarometret og ikke viser ret meget på udebane med 0-1-6 i de seneste syv.

Læs også spilforslaget:

Nabil Dirar (t.h) er en af de mange nye spillere, der er kommet til Monaco i januars transfervindue. Tæt ved 150 millioner kroner blev der købt ind for, og udbyttet har ikke ladet vente på sig. (Foto: Lionel Cironneau/AP) Spil forslag Monaco rykker

Troyes havde flere defensive fravær til kampen mod Nantes, men forstærkes denne gang med comeback til stamspillerne Eloge Ethisse Enza-Yamissi (forsvar) og Fabrice N'Sakala (forsvar). Dermed er eneste nævneværdige fravær Olivier Blondel (mål), der ikke har spillet siden december, Matthieu Saunier (forsvar) og Mounir Obbadi (midtbane). Trioen havde naturligvis pyntet på holdkortet, men de var heller ikke med i sidste hjemmekamp, hvor topholdet Clermont blev besejret med 3-2, så holdkammeraterne kan også i deres fravær.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Le Havre er så også ramt på fraværsfronten. Her mangler stamspillerne Julian Francois (midtbane) og Ryan Mendes (angreb), der også er topscorer. Afløseren kunne så have været den næstmest scorende Johann Rivière (angreb), der har været lidt ude og inde af holdet, men han står også over i aften. Det samme gør en anden potentiel afløser i Paul Alo'o Efoulou (angreb), som klubben hentede i Nancy i efteråret. Dermed er Le Havre ganske alvorligt ramt på offensiven.

Det kan blive et problem, når man møder et Troyes-mandskab, der i forvejen har lukket færrest mål ind på hjemmebane af alle i denne sæson og selv har nettet i 13 af 15 hjemmekampe.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer