Carpi er skarpe

Oprykkerne har været stærke på eget græs og kan fastholde ambitionen om yderligere en oprykning med sejr over formsvage Como

Carpi er det mest scorende hold i Lega Pro A og kan vinde endnu en vigtig sejr, når formsvage Como kommer på besøg i eftermiddag. (Modelfoto: Coloubox)
Carpi er det mest scorende hold i Lega Pro A og kan vinde endnu en vigtig sejr, når formsvage Como kommer på besøg i eftermiddag. (Modelfoto: Coloubox)

Spilforslag Det er top mod bund, når Carpi i eftermiddag tager imod Como i den tredjebedste italienske fodboldrække. Det er også mødet mellem et stærkt hjemmehold mod et middelmådigt udehold samt et møde mellem et hold, der ikke har tabt en ligakamp i 2012 og et hold, der i samme periode kun har vundet én gang.

Dermed skulle recepten egentligt være ganske klar. Det ligger til Carpi.

Carpi er oprykker, men bejler til fortsat optur efter en ganske overbevisende sæson hidtil. Ikke mindst på eget græs, hvor man står med 10-3-1. Man har endnu ikke sat point til mod et af de hold, der ligger i den nederste del af tabellen. Det lugter af playoff, men kan faktisk stadig nå den direkte oprykning, hvis Ternana fortsætter med at smide point.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Situationen er noget mere kritisk for Como, der fortsat ligger i midten af rækken, men hurtigt kan ende med at skulle spille playoff om forbliven i rækken. 1-1-6 i de seneste otte kampe betyder, at afstanden nu kun er tre point.

Mandskabsmæssigt er det hos gæsterne værd at notere sig, at stamspillerne Nicola Ciotola (midtbane/angreb) og Andrea Ardito (midtbane) begge udgik sidst. Kun sidstnævnte synes at have en lille chance for at komme med. Liberato Filosa (forsvar), der blev lejet i Serie B-klubben Nocerina i januar, og som kom ind fra bænken sidst, er ligeledes ude. Mest iøjnefaldende fravær er dog topscorer Diego Tavares (angreb).

Læs også spilforslaget:

Alianza-træner Jose Soto har en massiv opgave. Storklubben har masser af ambitioner, men også store økonomiske problemer, der har udløst stor udskiftning og uro i truppen. Ind til videre har det udløst nogle temmeligt svingende præstationer på banen. (Foto: AP/Matilde Campodonico) Spil forslag Nye problemer for Alianza

Hjemmeholdet har en lille håndfuld spillere ude, men skulle kunne stille i noget, der er tæt på stærkeste opstilling.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer