Comercial bliver den lille igen

Det ligner en ny skuffelse for den lille klub, når det går løs mod Bragantino i Sao Paolo i aften

Der har ikke været meget at glæde sig over for Comercial i denne sæson. Det ligner et hurtigt exit fra det bedste selskab i Sao Paolo. (Modelfoto: Colourbox)
Der har ikke været meget at glæde sig over for Comercial i denne sæson. Det ligner et hurtigt exit fra det bedste selskab i Sao Paolo. (Modelfoto: Colourbox)

Spilforslag Det er ikke to af Brasiliens mest kendte klubber, der her tørner sammen i Paulista, der er regionsmesterskabet i Sao Paolo, men det er top mod bund.

Turneringen tjener som opvarmning til den egentlige sæson, men indeholder masser af prestige for de involverede mandskaber. Det giver også mulighed for at se hold på forskellige niveauer teste hinanden i samme turnering. Det er også tilfældet her.

Bragantino var i efteråret med fremme i kampen om oprykning til Serie A, der er den bedste landsdækkende række i Brasilien, mens Comercial fortsat er i gang med en genopbygning efter at man var helt nede og vende i den tredjebedste regionale række i 2010.

Man er således nyoprykker og ind til videre vist sig blandt de svageste. Syv point i 10 kampe betyder, at man ligger på en nedrykningsplads. Seks af de syv point er hentet mod hold, der ligger under dem og dermed også til nedrykning.

Det kostede tirsdag eftermiddag træner Márcio Fernandes jobbet. Afløseren bliver Geninho, der dog først tiltræder efter dagens kamp. Det er altså så som så med revolutionerne, men naturligvis en mulighed for at spillerne vil være ekstra opsatte på at vise sig frem for den nye mand.

Taktikken bliver formentligt defensiv med kun én mand på toppen. Da topscorer Eliona Bombinha fortsat er skadet, så bliver det enten veteranen Enílton eller unge Diogo Acosta (angreb). Begge er nye i klubben, og ligner ikke spillere, der bliver profiler. Problematisk, når man nu både har tabt og ikke formået at score i de fire seneste kampe.

Så er det mere afgørende, at veteranen Fabao (forsvar) og Jorda (midtbane) gør comeback efter endt karantæne. I særdeleshed førstnævnte er en nøglespiller.

Bomber klar i kulissen
Bragantino har hentet 15 point og ligger på en syvendeplads og dermed blandt de otte, der skal med i slutspillet. Helt fint, når man blandt de otte finder fire stærke hold fra Serie A, og i øvrigt har til gode at møde nogle af rækkens dårligste hold.

Netop en af dem stod man dog over for sidst, da det blev 4-2 ude mod Catanduvense efter at man havde været foran med 4-0 efter 51 minutter og gik ned i gear som anden halvleg skred frem.

I forhold til den kamp mangler topscorer Giancarlo, men ind i truppen er kommet sidste sæsons suveræne topscorer Lincom. Han scorede 20 mål i 27 ligakampe og har netop fået en ny kontrakt, så han kan sæsondebutere på Estádio Nabi Abi Chedid i aften.

Netop Lincoms 'comeback' gør at vi vover lidt mere end det rene 1-tal. Med Asian Handicap -1 vinder vi ved hjemmesejr på mindst to mål, mens en etmålssejr giver indsatsen retur.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer