Dartford slår til igen

Det mest formstærke mandskab i Conference South kan også sende Bassingstoke hjem med et nederlag

Afstanden til Woking er fortsat stor, men topholdet smed point i lørdags, så Dartford er ikke helt ude af kampen om den direkte oprykning endnu. Kravet er dog, at man vinder kampe som den i aften mod Bassingstoke. (Modelfoto: Colourbox)
Afstanden til Woking er fortsat stor, men topholdet smed point i lørdags, så Dartford er ikke helt ude af kampen om den direkte oprykning endnu. Kravet er dog, at man vinder kampe som den i aften mod Bassingstoke. (Modelfoto: Colourbox)

Spilforslag Hvis klubnavnene ikke klinger bekendt, så er det forståeligt. Vi er her helt nede i den 6. bedste engelske række. Nærmere bestemt Conference South, hvor Dartford har været stærkt kørende siden årsskiftet.

Den lille Kent-klub har 6-0-1 i ligaen i 2012, hvor det enlige nederlag faldt til rækkens suveræne tophold, Woking. Opturen har sendt holdet frem på andenpladsen og gjort holdet til bedste bud på en udfordrer til den enlige, direkte oprykningsbillet, som Woking sidder på nu.

En sådan plads blandt de bedste drømte man også om i Basingstoke i efteråret, hvor klubben lå med helt fremme. Så kom vinteren og siden december er man sakket længere og længere bagud. Blot tre sejre er det blevet til i de seneste 12 ligakampe. Af dem er det ret beset kun hjemmesejren over Eastleigh (1-0), der rigtigt imponerer.

Det kostede i sidste uge manager Frank Gray og hans assistent Gerry Murphy jobbet. Afløseren er fundet internt med forfremmelse af træneren Jason Bristow, der har en fortid som aktiv i klubben ind til en skade stoppede hans karriere. Han er med sine bare 31 år den yngste manager i rækken.

Han fik en fin debut i lørdags med sejr over Thurrock (3-1), der så også ligger isoleret på sidstepladsen. Den virkelige test står i aften.

Her skal der formentligt spilles langt mere forsigtigt, for selvom Bassingstoke vandt, så var man specielt i anden halvleg sårbar i defensiven. Det kan blive dyrt, når man møder rækkens mest scorende mandskab.

Mandskabsmæssigt har gæsterne sendt lejesvenden Giuseppe Sole (angreb) retur til Woking, hvilket dog skete allerede inden lørdagens kamp. Stamspilleren Robert Rice (forsvar) er tvivlsom.

Dartford gav lørdag debut til Luke Wilkinson (forsvar), der er lejet ind fra Dagenham & Redbridge. Manager Tony Burman har med succes kørt rotation på holdet, hvilket betød at stamspillerne Paul Goodacre (forsvar) og Matt Jones (forsvar) måtte tage plads på bænken. Holdets helt store profil Elliot Bradbrook (midtbane), der både er anfører og topscorer, var slet ikke med på grund af en skade.

Han nærmer sig comeback og skulle han ligefrem nå at blive klar til i aften, så gør det absolut ikke hjemmeholdets muligheder dårligere. Vi holder dog under alle omstændigheder indsatsen lav.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer