Hollandsk langskud

AGOVV har fået ny tro på tingene og kan overraske i bundgyseren mod Telstar

AGOVV har været helt væk i den næstbedste hollandske række, men så blev der hentet forstærkninger ind og siden fulgte to sejre i to kampe. I aften kan man overraske igen. (Modelfoto: Colourbox)
AGOVV har været helt væk i den næstbedste hollandske række, men så blev der hentet forstærkninger ind og siden fulgte to sejre i to kampe. I aften kan man overraske igen. (Modelfoto: Colourbox)

Spilforslag Som odds indikerer, så er vi her ude i et langskud, men dette odds skal næsten prøves.

AGOVV var elendigt kørende lige ind til man rykkede i januars transfervindue og forstærkede sig med otte nye spillere. Ikke alle er trådt direkte ind i startopstillingen, men effekten er ikke udeblevet. De to seneste kampe er vundet.

Formskiftet er sket samtidig med debut til Lukás Duriska (midtbane), Karol Mondek (midtbane) og Vojtech Schulmeister (angreb). I kulissen lurer blandt andre den slovakiske U19-landsholdsspiller Róbert Mazán (forsvar), Roberto Batres Diaz (midtbane) og Serdar Gökkaya (angreb) på deres debut.

Anfører Peter Reekers (forsvar) har stået over i de seneste to kampe og ser ud til at stå over igen. Mike van der Kooy (forsvar) nærmer sig comeback efter en lang pause, men bliver heller ikke klar til aftenens kamp. Martijn Thomassen (forsvar) er også stadig ude.

I praksis ventes der kun en enkelt ændring i forhold til sidst, da stamspilleren Levi Schwiebbe (midtbane) formentligt rykker ind i startopstillingen igen efter en tur på bænken.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Med 3-0-10 i de seneste 13 kampe ligger Telstar som redt i den tunge ende af tabellen, men modsat gæsterne så har man ikke haft travlt på transfermarkedet. Ind er godt nok kommet Diego Karg (angreb) fra Den Bosch, men heller ikke han har gjort en afgørende forskel.

I forhold til sidst er stamspilleren Sjaak Lettinga (midtbane) ude med karantæne.

AGOVV har kun hentet ét point på udebane i hele sæsonen, så statistikken taler overhovedet ikke for point her. Til gengæld er det et på papiret langt bedre bundhold nu end tidligere på sæsonen. Man havde også kun vundet én hjemmekamp i sæsonen ind til for godt en uge siden, hvor efter man altså har vundet de seneste to.

Gæsterne har brug for alle de point de kan skrabe sammen og i særdeleshed i den direkte dyst mod de andre hold i bunden. Godt nok rykker kun ét hold ud, men lige nu ligger AGOVV inde med sorteper og det er ikke nemme kampe, der venter efter aftenens opgør.

Læs også spilforslaget:

Se også: Dartford slår til igen

Telstar er favorit, men en spinkel af slagsen og odds på overraskelsen derfor skæv.

Vi garderer dog med Draw No Bet, hvor indskuddet kommer retur ved uafgjort og undlader så i øvrigt at slagte sparegrisen.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer