Lorient vakler i Ligue1

Formkrise og mange fravær koster på banen og i aften kan det ske igen

Topscorer Pierre Emerick Aubameyang og holdkammeraterne i Saint-Etienne kan i aften fastholde jagten på en Champions League-plads med sejr over et afbudsramt Lorient-mandskab. (Foto: AP/David Vincent)
Topscorer Pierre Emerick Aubameyang og holdkammeraterne i Saint-Etienne kan i aften fastholde jagten på en Champions League-plads med sejr over et afbudsramt Lorient-mandskab. (Foto: AP/David Vincent)

Spilforslag Uden at tildrage sig stor opmærksomhed er Saint-Etienne fortsat med i kapløbet om en plads til Champions League, og den mulighed kan fastholdes med sejr over Lorient i aften.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Gæsterne er uden sejr i nu otte kampe i træk, og lider under en noget afbudsramt trup. Siden sidst er nu også stamspilleren Mathieu Coutadeur uden for. Dermed mangler Lorient fem af de ti spillere, der har fået flest minutter i sæsonen ind til videre. Der til kan lægges at man også har Sigamary Diarra (midtbane) langtidsskadet og et par solide reserver i eksempelvis Gilles Sunu (angreb) sat ud af spillet.

Af de mest aktuelle fravær - ud over Coutadeur - er det værd at notere sig, at førstevalget Fabien Audard (mål) afsoner karantæne.

Ikke optimalt til mødet med Saint-Etienne, der har fået en fin start på 2012 med tre sejre i fire kampe. Det enlige nederlag faldt ude mod Lille, der indtager tredjepladsen. Det var det blot andet nederlag siden starten af november, hvor det andet faldt til topholdet Paris Saint-Germain.

Læs også spilforslaget:

Se også: Ingen bid i Guadalajara

Mandskabsmæssigt er der få problemer hos hjemmeholdet. Eneste rigtigt alvorlige fravær er stamspilleren Faouzi Ghoulam (forsvar). Det har banet vejen for teenageren Pierre-Yves Polomat (forsvar), der er med i truppen, men næppe skal regne med spilletid.

Saint-Etienne er ikke et af de stærkeste hjemmehold i fransk fodbold, men har dog været ganske solide på Stade Geoffroy-Guichard i denne sæson (6-3-2). Sammenholdt med gæsterne svage form og fravær synes odds 1,95 at holde fin værdi.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer