Defensive problemer hos Lazio

Tre stamspillere og en reserve mangler, når det går løs mod Palermo i eftermiddag

Fabrizio Miccoli ser ud til at få gode arbejdsbetingelser i dag, hvor et defensivt svækket Lazio-mandskab kommer på besøg. (Foto: AP/Luca Bruno)
Fabrizio Miccoli ser ud til at få gode arbejdsbetingelser i dag, hvor et defensivt svækket Lazio-mandskab kommer på besøg. (Foto: AP/Luca Bruno)

Spilforslag Bortolo Mutti er ved at få styr på tingene i Palermo, der har været godt kørende i det nye år. Vel tabte man ude til Cagliari senest, men sicilianerne gør sig nu heller ikke særligt godt på udebane.

Helt anderledes overbevisende har man været hjemme på Stadio Renzo Barbera, hvor man i høj grad grundlægger sin succes i Serie A. Det siger ikke så lidt, at man på trods af en ellers svingende sæson fortsat mønstrer 9-0-2 på hjemmebane.

Om den er stærk nok vil i høj grad vise sig de kommende uger, hvor man får besøg af Lazio, Milan og Roma.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Lazio venter i dag, og romerne skal absolut ikke regne med at få noget foræret. Gæsterne har haft defensive problemer på det seneste og tabte torsdag 1-3 til Atletico Madrid i Europa League. En kamp, der blev ekstra dyr for defensiven, da man nu er uden tre af de fire mest benyttede forsvarsspillere i sæsonen. Ude sidder Giuseppe Biava (forsvar), Stefan Radu (forsvar) og Abdoulay Konko (forsvar). I forvejen sidder forsvarreserven Mobido Diakité (forsvar) ude med karantæne, mens der er usikkerhed om Marius Stankevicius (forsvar)

Det må være guf for et Palermo-mandskab, der har fået gang i målscoringen i det nye år. 14 mål er det blevet til i de seneste fem kampe.

Fraværslisten hos gæsterne tæller også rutinerede Christian Brocchi (midtbane), Lorik Cana (midtbane) og Tomasso Rocchi (angreb), hvor de to sidstnævnte dog ikke nødvendigvis havde været i spil til startopstillingen.

Der er få problemer i hjemmeholdets trup, hvor Abel Mathias Hernández (angreb) dog er småskadet og derfor nok starter på bænken. Til gengæld er topscorer Fabrizio Miccoli (angreb) med igen efter at have stået over mod Cagliari sidst. Det er en ganske markant forstærkning, for veteranen har i den grad været i hopla med seks mål i seks kampe siden årsskiftet.

Med Palermos hjemmebanestyrke og gæsternes defensive fravær, så synes odds 2,25 at holde fin værdi på en søndag, hvor de helt oplagte spil ikke står i kø.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer