Verona tilbage på sporet

Det er begyndt at lugte af oprykning igen hos Hellas Verona, der i dag møder et afbudsramt og udesvagt Gubbio-mandskab

Hellas Verona har igen blikket rettet mod oprykning og bør sætte udesvage og afbudsramte Gubbio på plads i dag. (Modelfoto: Colourbox)
Hellas Verona har igen blikket rettet mod oprykning og bør sætte udesvage og afbudsramte Gubbio på plads i dag. (Modelfoto: Colourbox)

Spilforslag Verona fik en hård medfart i de første uger efter nytår, men synes nu tilbage på det spor, der i efteråret signalerede oprykningspotentiale. Hjemme har man uanset været ganske overbevisende med nu otte ligasejre på stribe, hvor nullet er holdt i de seks.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Den form kan meget vel fortsætte i dag, hvor oprykkerne fra Gubbio kommer på besøg. De ligner således et hold, der kan få nok så svært ved at blive i Serie B, og det halter i særdeleshed på fremmed græs, hvor man endnu ikke har prøvet at vinde siden oprykningen. Faktisk er syv af de seneste otte blevet tabt og man er gået fra banen uden at score i de fire.

Læs også spilforslaget:

Se også: Oddsbombe i FA Cup'en

Scoringer kan det også komme til at knibe med i dag, for holdets normale angrebsduo, Daniele Bazzoffia og Mattia Graffiedi trækker med skader, og det samme gælder førstereserven Salvatore Mastronunzio, der kom til i januar. Trioen er derfor blevet hjemme, da man har vurderet at næste lørdags hjemmekamp mod Modena er væsentligt vigtigere.

Stamspilleren Giovanni Bartolucci (forsvar) er i øvrigt også fortsat skadet.

Læs også spilforslaget:

Se også: Gladbach på overarbejde

Den slags problemer er der slet ikke hos hjemmeholdet, der i praksis er meget tæt på stærkeste opstilling. Kun brasilianske Frello (midtbane) mangler. Til gengæld ser det ud til at holdets to mest scorende, Emil Halfredsson (midtbane) og Thomas Pichlmann (angreb) har rystet en omgang influenza af sig. Sidstnævnte stod over sidst.

Det er fristende at prøve spil på en handicapsejr til Verona, men de har ikke haft lige nemt ved at score mål mod rækkens svageste hold, og derfor holder vi os til det rene 1-tal.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer