Hamburg i lavt gear

Førstepladsen er sikret, og så kan slovenske Cimos Koper godt slippe hjem med et hæderligt nederlag

Hamburg har gjort det godt i Champions League, men nu er førstepladsen i hus og så kan man godt nøjes med en pligtsejr over Koper. (Foto: AP/Martin Meissner)
Hamburg har gjort det godt i Champions League, men nu er førstepladsen i hus og så kan man godt nøjes med en pligtsejr over Koper. (Foto: AP/Martin Meissner)

Spilforslag Det begynder at stramme til i mændenes Champions League i håndbold, hvor der resterer to runder. HSV Hamburg er dog allerede sikret førstepladsen, så spørgsmålet er, hvor meget aftenens kamp mod Cimos Koper bliver prioriteret.

Det er trods alt et tæt program tyskerne er involveret i. Dels er der ligaen, dels er man fortsat med i pokalturneringen og så er der naturligvis Champions League.

Det kan få betydning på banen, hvor hjemmeholdet nok går efter sejren, men ikke nødvendigvis ret meget mere end det. Torsten Jansen, Blazenko Lackovic og Bertrand Gille trækker alle med skader, og udsættes næppe for yderligere problemer i en så betydningsløs kamp.

Læs også spilforslaget:

Se også: Rustne polakker i kulden

Ind til videre har Hamburg knust de fleste modstandere i Sporthalle Hamburg, men her er mindre på spil, og skulle man så oven i købet ende med at spare Lackovic, så ser muligheden kun bedre ud for gæsterne.

Følg ekstrabladet.dk's spilforslag på Facebook

Cimos Koper har gjort det glimrende i gruppespillet, og tabte kun med en enkelt pind i den omvendte kamp mod tyskerne. Nu er der forskel på ude- og hjemmebane, men slovenerne vil sælge sig dyrt, og kan meget vel slippe hjem med et hæderligt nederlag. For en sejr er trods alt nok for meget at forlange...

Eneste fravær hos gæsterne ser ud til at være Vladimir Osmajic.

Hamburg er storfavoritter, og alt andet end tysk sejr vil være en artig overraskelse. Det afgørende punkt er, hvor stor sejren bliver. Vi vinder her, hvis slovenerne undgår at tabe med mere end otte mål. Man skal helt tilbage til sæsonen 2005/06 for at finde et Koper-nederlag i Europa i den størrelsesorden. Den gang tabte man så til gengæld også 22-42 på udebane til Gummersbach. Siden er slovenerne dog blevet væsentligt stærkere, kulminerende med triumf i den mindre europæiske klubturnering, Challenge Cup, i sidste sæson.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer