Mål på Priestfield

Gillingham stiller med en svækket defensiv til mødet med det mest scorende udehold i League2

Det bliver næppe med håndbremsen trukket, når Gillingham og Southend mødes i aften. Begge hold kender vejen til netmaskerne og har brug for en sejr. (Modelfoto: Colourbox)
Det bliver næppe med håndbremsen trukket, når Gillingham og Southend mødes i aften. Begge hold kender vejen til netmaskerne og har brug for en sejr. (Modelfoto: Colourbox)

Spilforslag Oven på en noget trist weekend, så er det ikke fordi mandagen har et oplagt lyspunkt. Skal der alligevel stikkes ud, så kan det måske ske med en lille indsats på en ny målrig affære for Southend i den engelske League2.

Holdet har været ramt af et seriøst formdyk, og manager Paul Sturrock har haft godt gang i det skotske temperament. Senest efter 0-2 mod Rotherham i fredags.

Han vil have holdet tilbage på ret kurs, og det skal ske med en sejr. Derfor bliver det ikke med håndbremsen trukket, at han sender et formentligt omrokeret mandskab i ilden mod Gillingham.

Det bør kunne give scoringer for et Southend-mandskab, der i forvejen er det mest scorende udehold i rækken.

Følg ekstrabladet.dk's spilforslag på Facebook

Gillingham har også sit at slås med. Hjemmeholdet bejlede til en plads i playoff, men tre nederlag i træk har lukket noget af gassen ud af ballonen. Til gengæld har det ikke skortet på mål med syv i hver af de seneste to.

Det interessante her er dog, at man må stille med en svækket defensiv, hvor førstekeeper Ross Flitney og stamspilleren Charlie Lee (forsvar) er røget ud. I forvejen savner man stamspilleren Matt Fish (forsvar). På midtbanen er der comeback til den ganske målfarlige Chris Whelpdale.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Gæsterne roterer formentligt i kølvandet på de seneste skuffelser, og det vil være overraskende om ikke blandt andet stamspilleren Kane Ferdinand (midtbane), der sad på bænken sidst, er at finde i startopstillingen igen.

Mødet mellem det mest scorende og det tredjemest scorende hold i League2 og et opgør, hvor begge mandskaber har brug for en sejr. Det ligner en affære med mål, og bliver det bedste bud på en temmelig grå mandag.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer